Znaš, provaljeno je odavno da to radite na četu, a da je samo "dršte lopova" ovo što se spominje da komentatorska sekta to radi. Ja inače nikada nisam poslao nikome poruku da mi da plus ili bilo koju poruku takve vrste.
odbijam da verujem da ima ljudi koji salju poruke nekom za plus.znam da ima svakakvih ovde,al da je bas tako neko napacen...dovoljni su mi oni koji stokuju tudje postere za brisanje i oni sto placu sto im neko dao minus.
Ja inače nikada nisam poslao nikome poruku da mi da plus ili bilo koju poruku takve vrste.
Ja sam slao ljudima često kad vidim da mi defka ima 19:0 skor npr. Što da je ne uguram u popularne kad će je svejedno ti autori koje iscimam ocijeniti za par dana kad me budu "kontrolisali."
А од тих четера који се баве тиме могу да наведем само Бохора, који ће кад види овај пост поменути моје орално задовољавање Делевре у недостатку аргумената.
То што вели санитарни. Питам се како то заправо иде.
- Хехе брате може плус на ову задњу дефиницију xD lol ^^ wtf :*
- Може али шта ће ти?
- Треба ми за леб данас, не могу погодим ништа на клаџи и професор ме мрзи. Па да ме крене у животу.
- А ок онда. Ево.
- Може али шта ће ти?
- Треба ми за леб данас, не могу погодим ништа на клаџи и професор ме мрзи. Па да ме крене у животу.
- А ок онда. Ево.
Могуће.. Нисам пробао, можда функционише.
Brate to radimo međusobno. Npr. ja i još 2-3 ljudi koji se čitamo svakih par dana javimo kad nam nekoj defki malo fali za popularne. Ništa ne štetimo jer bi te defke svejedno iščitali za par dana fazon.
Bukvalno se svede na to da pošaljem ili primim link od defke i znam/zna šta treba da se uradi. Ništa u tome nema loše
Brate to radimo međusobno. Npr. ja i još 2-3 ljudi koji se čitamo svakih par dana javimo kad nam nekoj defki malo fali za popularne. Ništa ne štetimo jer bi te defke svejedno iščitali za par dana fazon.
http://www.dodaj.rs/f/10/IZ/1N3ZIWcR/lajker.png
Очигледно није чуо за коментаторску секту.
ja vec okacio na pravu temu :)
Нема везе, нек види народ шта се дешава на сајту.
I to treba narod da zna!!
НАРОДА БОЛИ КУРАЦ
Znaš, provaljeno je odavno da to radite na četu, a da je samo "dršte lopova" ovo što se spominje da komentatorska sekta to radi. Ja inače nikada nisam poslao nikome poruku da mi da plus ili bilo koju poruku takve vrste.
На чету кад се помене нека дефиниција одма му се рока минус.
odbijam da verujem da ima ljudi koji salju poruke nekom za plus.znam da ima svakakvih ovde,al da je bas tako neko napacen...dovoljni su mi oni koji stokuju tudje postere za brisanje i oni sto placu sto im neko dao minus.
Ja sam slao ljudima često kad vidim da mi defka ima 19:0 skor npr. Što da je ne uguram u popularne kad će je svejedno ti autori koje iscimam ocijeniti za par dana kad me budu "kontrolisali."
На чету кад се помене нека дефиниција одма му се рока минус.
Dokle će ova laž da se provlači?
А од тих четера који се баве тиме могу да наведем само Бохора, који ће кад види овај пост поменути моје орално задовољавање Делевре у недостатку аргумената.
- Може али шта ће ти?
- А ок онда. Ево.
ma nemoj da te cudi,cvore,uvek je bilo takvih mentola
@ sanitarni čvor:
http://i.imgur.com/fwbXreD.png
- Може али шта ће ти?
- А ок онда. Ево.
Bukvalno se svede na to da pošaljem ili primim link od defke i znam/zna šta treba da se uradi. Ništa u tome nema loše
хааааааааахааааааааааааааааахаааааааааааааааахаааааааааааааааааааааааааааххахахаххахахахаххаа
Мени је љигавије лицкање чмара у коментарима од тог мољења по порукама.
Al usra čoveka.
treba da se uvede sa strane ispod ili iznad ,,polularnost,prosek,itd,,da stoji ,,snalazljivost jezika u lizanju cmara,,
Brate, da l' si realan?