Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
izmislili toplu vodu...
Čisto i na ovoj strani da se razumijemo
@ sanitarni čvor:
kekekekek
- Хехе брате може плус на ову задњу дефиницију xD lol ^^ wtf :*
- Може али шта ће ти?
- Треба ми за леб данас, не могу погодим ништа на клаџи и професор ме мрзи. Па да ме крене у животу.
- А ок онда. Ево.
Могуће.. Нисам пробао, можда функционише.
Brate to radimo međusobno. Npr. ja i još 2-3 ljudi koji se čitamo svakih par dana javimo kad nam nekoj defki malo fali za popularne. Ništa ne štetimo jer bi te defke svejedno iščitali za par dana fazon.
Bukvalno se svede na to da pošaljem ili primim link od defke i znam/zna šta treba da se uradi. Ništa u tome nema loše
Pitali ljudi, ja rekao. Nema laganja kod mene. To sam radio svojevremeno, kapiram da nikome nijesam naštetio jer sam u tom periodu dnevno ocijenjivao i dosta defki.
U suštini otplatio sam karmički kredit.
goto www.vukajlija.com
select all
shift+delete
goto 1
run
Нисам рекао да је ишта лоше, само не разумем у потпуности.
uvek je bilo ciganisanja,al jos gore je kad mehuri poput tufera guraju svoj cemer od defki,pa nekvalitet zakopa kvalitet...mislim,boli me kurac,al ono,ne bi bilo lose da sajt lici na nesto
Pa SiMe kažem ti, ne štetim nikome ako nađem 2 plusa koja mi fale za defku koja je po mom mišljenju dostojna statusa popularne.
Mislim bilo bi smiješno da skupim 10 pluseva ali jedan ili dva plusa nikome ne štete a meni poraste e-penis za par desetina glasova kroz par sati.
Štetiš.
... коментаторима који оће своје место на насловној.
Kako agilni? Tako što je moja defka sa skorom 21:0 ušla u popularne i objektivno je bolja od nečijeg polukomičnog krateža sa skorom 30:9.
Recimo ja uzmem i napišem nešto gotivno za šta izdvoijm 15ak minuta dok lijepo sve polinkujem, uklopim i sl. a nekome u trenutku inspiracije naleti neka nebuloza od 5 riječi sve sa naslovom, objavi je i za 2 sata ima skor npr. 55:9
Nemam ništa protiv krateža i ja ih pišem (mahom glupe igre riječi) ali znam da sam imao defki koje sam pogurao (i mojih i tuđih) i kasnije su imale skor tipa 100:5... mislim da to govori o njihovom kvalitetu koji bi prošao nezapaženo pored gomile krateža kojima je strana sa popularnima zatrpana.
EDIT:
+1
Мене занима откуд тих 21 глас у вако време кад неки не можемо ни за скор 4:9 да скупимо гласова.
jeste smesno ono.samo nije realno.mos tako napisati sta 'oces.to mu dodje nesto kao laz i kleveta.
Koлко сам ја уствари глуп.
Sanitarni, brate, iskuliraj, brate kekekekeke :D
ma ok je,jeste smesno.samo je kleveta.pomislice drugari sa foruma svasta :D
http://www.dodaj.rs/f/3i/zT/4YP1npUk/capture.jpg
Puzl, razocarao si me. Aa i ovaj Puja sto te proziva je molio za plusa po cetu nedavno, uvatio sam print, negde sam i kacio mrzi me da trazim. Ako krene da se brani seticu se i okaciti.
Lep je plus ne kazem, i ja ga obozavam vise nego leba mozda, ali treba da postoji neki fer plej, treba da postoji oset za pravdu. cccccc
Gurkate se na kvarno, a postenim radnicima definicije ostaju sa pe ses poena, pa majku mu bolje da je kazem naglas u autobusu vise ljudi ce je cuti nego objavom na recniku slenga. Banditi. Ruljo.
Daje se na znanje da je "skrinšot" u kojem sanitarni čvor traži da mu poguram zadnju defku fotošopiran.
Takođe se daje na znanje da je i dolje priloženi "skrinšot" obrađen u fotošopu ili nekom drugom sličnom programu:
http://www.dodaj.rs/f/3i/zT/4YP1npUk/capture.jpg
Ja sam već rekao truleks, to radim sa ljudima koji mi svakih par dana iščitaju nove stvari koje sam objavio. Obzirom da bi prije ili kasnije dali plus na tu defku, ne vidim razlog zašto da ga ne daju za 2 sata i pomognu mi da mi poraste interntet kurac nego da ga daju za 3 dana kada popularni više nijesu opcija.
Jebač ima svoj metod opet, uđe neko na čet, a on "e, jesi mi vido zadnju defku"... a ovamo proziva "komentatore" i dalje, a komentara manje nego ikad otkako je popularnih defki.