Da li ste znali?

  1. To za Njegoša?Ko ti je to rekao?

  2. Evo pesme, "Noć skuplja vijeka".
    http://www.rastko.rs/rastko-cg/umjetnost/ppnjegos-noc.html
    Za ono vreme, jes pomalo erotika, ali za današnje uslove i nije. A umro je od tuberkuloze.

  3. Неки кажу и да је педер био. Вероватно отуд оно црногорско "оца ти јебем".

  4. Ali kažu da je bio najljepši u Evropi.Bio je visok preko dva metra.

  5. Karađorđe je isto bio visok!
    A ovo za bolest mi je ispričala profesorka srpskog :)

  6. Јашчуо да је ожиљак изнад леве обрве добијо тако што је хтео да мочи последњи пут пре него што ће постати владика, ал' му он/она није дао/дала. ЊЕГОШ ТРСИТЕЉ!

  7. Za karađorđa se priča da je bio visok 210cm, a za Dušana Silnog 213cm...al ne postoje precizni podaci, i moguće da je preuveličano malo, al u svakom slučaju su bili preko 2 metra.

    Ali kažu da je bio najljepši u Evropi

    a jeste bio kurac malo...

  8. Da li ste znali da se za proizvodnju pojedinih karmina koriste vaši (vaške ) !?

  9. Ja ne znam da ima i jedna njegova slika gde mu se vidi figura pa da možeš da tvrdiš da je zgodan. A ne verujem da je cepao nešto mnogo sklekove i trbušnjake pa da bude zgodan.

  10. A gde nađe ovu najgoru sliku?

    Ima jednu gde je baš pederuškast!

  11. Tako su se tada vladike slikale.:)

  12. A ne verujem da je cepao nešto mnogo sklekove i trbušnjake pa da bude zgodan.

    Jesi se ti nekad pentrao po onim njihovim krševima, gde ni magarac ne može? Uz Lovćen niz Lovćen... Ne treba ti teretana. Njegoš je bio spoj svega velikog što je do njega postojalo: vladalac, sveštenik, pesnik i filozof. Ono što danas Srbima treba, prosvećeni apsolutista, a ne demokratska baba i dvoličnjak. Njegoš je zakon.

  13. Tada nisu ni znali šta su trbušnjaci i sklekovi. Pričala mi isto nastavnica srpskog da je bio izuzetno lep. A da se nama čini da je ružan jer ima bradu i brkove. Ali to je tad bilo in.

  14. Ste culi da su skoro svi Nemanjici bili dvometrasi? Najvisi je bio Dule, mislim da je drugi bio Nemanja...

  15. kakva ti je to slika na avataru jebote? nije kul nimalo!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.