Ko poslednji, pobednik (103)

1. Посљеподне

2. Aaaaaaaaaa pošto vidim tu si stalno ja imam opravdanje do ponedeljka a onda u pakao... :D

3. Аууу..најебо СИ

4. Znam :( Al sad barem ne moram da stojim u busu samo cimnem maju gore pokažem ožiljke i sednem :DD

5. Шта ти било ?

6. Imo sam neko sranje s plućima pa su me sekli....

7. Ау ау ау уаау...

Одо да глеам Супернатурал !

8. ja odo da gledam Hausa evo ga ovaj Pekky s njega ne razgovaram ;)

9. Ма Пекку је сељачина...

Зајебавам се, добар је Пекку..

10. Džanki sad vidim po definicijama komentarišeš "dodaj kvačice" "razmak posle zareza" i moram da ti kažem brutalno iskreno NEĆEŠ MODERISATI :D

11. L0L to se zove pravilno kucanje, ako si ikad imao informatiku znaćeš o čemu se radi :P

12. Откуд знаш Лоле

13. Da pišeš ili da nećeš moderisati?
    A ti Nikola ne da sam imao informatiku nego imam i Poslovnu i službenu korespondenciju što je isto što i daktilografija... xD

14. Пеки ди Џеј! :)

15. Кореспонденција је лаганица

16. Džanki naćiću te u gradu... Možda za vas nolajfere što stalno blejite na fejsu i jeste lako al za nas sportiste totalno je teško :DD

17. Спортиста хахаахахаахах

шта тренираш ?

18. Slobodno ležanje zvali su me iz Podgorice hoće da igram za njihovu reprezentaciju jer imam neke korene... Ma i ovi naši me traže ali Crnogorci su ipak prvaci... Ne znam šta da radim :(

19. да да...и ја тренирам јебо те отац :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.