Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ma ništa...
dosada me izjeda iznutra... :)
sega mega sega mega sega mega sega mega sega mega sega mega sega mega sega mega mega sega mega sega mega sega mega sega mega sega, bez c/p mega sega sega mega DRAJV!!!
Kaboom!
И тако ...........
ode sve u 3 lepe, oćeš opet pisati esej laki, vidim mlogo dosadno :D
Види га овај Милосрдни што је сад као испао фаца!
ma da stavio jedan i to zadnji post, zaključao i onda, kao pobedio je, staklena je pobedila, ignorišem ovaj bezobrazluk :)
BOJKOT!!! Moderatori, članovi njihovih porodica i bliža i dalja rodbina nemaju pravo da pobjede u ovoj igri, sve dok su moderatori na funkciji moderatora.
Ih, gde sada bojkot! Čula sam da ću u ovoj ja da pobedim.
Ja bojkotujem, i u iduća 3 posta ću da napišem BOJKOT!!1
JA JEBEM! U IDUĆA TRI POSTA ĆU DA NAPIŠEM "JA JEBEM"!
ćao svima... stigao sam... :)
tek će sad da se bojkotuje...
ćao svima... idem :)
ЏАНК ИЗ БЕК
ZEMLJAČE, MARCIPAN, DUB, LAKI, MADAFAKA... ZDRAVO!
JA JEBEM!
Дес Сале !
Како си провео рођендан ?
Do jaja... Samo mi krivo što sam bio previše zauzet, pa nisam mogao da odradim trening kako valja...
Pobedaaaa!!!
Јес јебо нешто рођендански ?
Jesam, brate. I to dobro. Jesi li ti odradio taj seks koji je trebalo da odradiš sinoć?
Опа , сви осетили мрс синоћ ! :)) лепо лепо ...ТО ЈЕ КИКАБОЈШТИНА!!!