Ko poslednji, pobednik (103)

1. Laki, prijatelju, koliko si puta trsio ti sinoć?

2. Само два пута , није могла више ..... маму јој јебем ....

3. Nije mogla da izdrži tvoje snažne nalete? Tako. Samo jako!

4. Šta ima? Kako si, Nat?

5. Сурови победио љољ

6. а било ми је мало смешно а и криво... "Сврши сврши , не могу више!" бхаха ал после ми није било смешно кад сам опет мого ........ То буразер нашао , зна свакакав олош :))

7. Ххахахахахаахах

8. "Сврши сврши , не могу више!"

hahahahhaaaaaa

9. Pa vi samo jebete, vi ste moji idoli. BOJKOT!!1

10. Džank, šta si uradio ti?

11. Ја синоћ нисам јебо ништа...

Биће у петак, или за викенд, 100% :)

12. а било ми је мало смешно а и криво... "Сврши сврши , не могу више!" бхаха ал после ми није било смешно кад сам опет мого ........ То буразер нашао , зна свакакав олош :))

"Ako sve ovo što sam sada rekao nije istina, neka me pregazi tramvaj"

13. А ја сам за пар дина професор..

14. Bravo Dub, ako si nam rekao!

15. Ђанке , оћеш ли да будеш у upravnom odboru HBSV - ХексБол Савеза Вукајлије?Можемо да правимо репрезентацију и играмо против других форума ..... Мадафака то предложио , ево и њему овом приликом упућујем позивницу.

Ал само да знате ја сам главни , бог и батина! :))

16. E, ja da nisam imao ovu povredu, i pauzu od 2 sedmice, još bih vas pampričio..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.