Први аутор кога сте замрзели

1. ЈТУ, џабе ти све, кад сам ЈА први на оној листи.

2. Ja bih, da nije Minga, ostala apsolutno nezapazeta.

3. Džimi hrani sujetu otvaranjem ovih tema... :)

4. Nikoga nikad nisam zamrzeo na sajtu. You're all my underlings.

5. E da Džimi i tebe sam mrzeo na početku jer si mi obrisao tu prvu defku! Dok nisam nabasao na tvoje definicije,komentare... Od mene nemoj da pišeš glas :)

6. dzimi ovaj te još mrzi viš da neće da ti da glas :)

7. Pa ako je baš potreban no problemo :)

8. E сад сам се сетио... Први дан моје регистрације, Мешја ми је био стао на жуљ због дефиниције о Мегадету, а ја, јбг, био млада прженица... Али, после сам сконтао да је све то само зајебанција. Дакле, само опуштено. :)

9. Kada sam video naslov teme, pomislio sam "šta ima koga da mrziš na sajtu", ali nakon nekoliko pročitanih izlaganja sinu mi, i izlistalo se čak dvadesetak idača na kurac. :) Ko je bio prvi, ne'm pojma, psv i jtu su mi bili donekle nesimpatični u ono vreme, ali Jana bi morala na tron, bila mi vanredno iritantna (toliko da sam gasio čet i preskakao komentarisanje definicija na kojima je ona komentarisala) i ostala, samo eto, nije više aktivna koliko primećujem, ali i sada bih odgrizao sebi sisu kad se setim nekih postova.

Stvarno mi je greota sto zvucim kao Jelena Tihi Ubica.... Ali velhabijo ko si ti?
    Da li smo ti i ja imali bilo kakvu interakciju na ovome sajtu? :))

10. Možete samo da se sagnete Džimiju, čoveka mrzi pola Vukajlije tako da mu niste ni do kolena. A još je i njegova tema lololo!

11. e da moj favorit je bila Jana i maramunja xixixix

12. pajko iju! naravno da ti nisam favorit bila!
    ja sam uvek bila fina!
    @elektricaru ja imam trip kad napisete to lolololo ko da zelite da zovete lokicu

http://www.dodaj.rs/f/x/1L/4LhAhYgh/lokice-prednja.jpg

13. xexe jano kad se setim kakvu ste dzevu digle kad sam Vam napakovao onaj text xaxaxa

14. Nemam pojma, ja sam pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. A viđao sam bolje milfače, tako da sigurno nije to u pitanju.

15. Ali realno Pajko... Da me ne svatis pogresno...
    Tesko je bilo spoznati tvoje namere!
    Bilo je na snazi ono vecito pitanje. "Dal je sevast?" :)))
    E Vejv mi je skakala po ganglijama jaooo profi. Ali posteno sam joj se osvetila. Jednom sam je oterala sa ceta u blagom nervnom slomu

16. axaxa nedaju se zemunke tako lako brate sestro ......

17. Da, Jano, ti i Mara ste me branile :D

18. tebe a?
    E ti si kriva sto cu vejv da pocupam! :)

19. Рече Јана:

Ali velhabijo ko si ti?

Дефиниција нелол-а.

И зашто мора човек имати интеракцију са било ким на сајту да би га тај неко нервирао или му био симпатичан? Ево, ја нисам учествовао у овој интеракцији до сад, али сам прочитао твој пост који ми је баш антипатичан. Да ти је стварно пуцао курац шта је написао о теби, искулирала би.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.