Први аутор кога сте замрзели

1. Verovatno će zvučati kao i većina "mrzeo sam ga sad mi je cool" komentara, ali ja sam prvo zamrzeo ovog gore Duncana Fergusona i pored njega Caru,nekad Hrnjau.
    Registrujem se, imam dobru foru, nemam tri blage veze kako se pišu definicije, napišem, defka počne sa dojajnim skorom, a oni u maniru iskusnih vukajlijaša napljuju i mene i moju definiciju, pravi linč! Ja ih posle isprozivam nekom "definicijom" tipičnog ozlojedjenog novajlije, oni uzvrate dva puta žešće...
    Posle sam zgotivio Dankana kad sam ukapirao kolika je budala! Mislim pozitivna budala :)
    Cara mi je onako Cukić, mada me ponekad baš baš nasmeje komentarima...

2. Сине, ту тортуру ко преживи у почетку, тај се може назвати вукајлијашем :))) Није да се сећам сад, али оно... Ми то стално радимо, приметио си већ :) И синоћ смо касапили неку Блонди, ако си био ту видео си да смо били цвеће према теби лоло

3. Мене нисте никад :)

4. Сине, ту тортуру ко преживи у почетку, тај се може назвати вукајлијашем

Ja nisam pravi Vukajlijaš :((( Mene je Cara zgotivio zbog nadimka a ti nisi bio tu (ban il' tako nešto)

5. Hehe kad sam preživeo tu torturu mogu se smatrati prekaljenim vukajlijašem... Ali onda ste mi išli na tuki baš baš! :)
    Jbg čovek stekne pogrešan prvi utisak :) Volim i ja da bocnem sad nekog novog (vaša škola:)))

6. Ne mogu reći da bilo koga mrzim, ali su me nervirali. Tulumbać i Doter su me nervirali jer sam mislio da se mnogo prave pametni. A onda skontam da su oni ustvari budale. Isto k'o i ja. A ne mogu da mrzim sebe, pa sad naprotiv, uglavnom vrištim od smeha njihovim komentarima.
    Surovi me i dalje nervira.
    Jedini koji je bio na granici da ga zamrzim je mrtvi KoljiVodaVri. Fala Bogu da nema više te fekalije, mnogo je zao...

7. Л0Л-е, Цара је прво умирао од смеха твом надимну, а после кад је скапирао да си мој суграђанин, узео те под своје :)))

Е, то Док, то ти ја причам. Сад погледах око чега је била фрка и и даље тврдим да смо били благи и да смо се спрдали. Видиш да смо ту Зиклон, Цара, Дупло В и Легокоцкар, дакле људи који воле да уФате у машину, тако да оно... Било нам је само досадно, али видим капираш ти то више него добро, чим си кренуо нашим стопама лололо

Немо, ја сам тебе лемо! ЛОЛ

8. Е, то Док, то ти ја причам. Сад погледах око чега је била фрка и и даље тврдим да смо били благи и да смо се спрдали. Видиш да смо ту Зиклон, Цара, Дупло В и Легокоцкар, дакле људи који воле да уФате у машину, тако да оно... Било нам је само досадно, али видим капираш ти то више него добро, чим си кренуо нашим стопама лололо

Taman htedoh na PVT da ti pošaljem link da se podsetiš :) Sreća moja onda što ste se zajebavali, mogu misliti kako bi bilo da ste bili ozbiljni :)) Da bre, tu su bili i Zajk i Kockar,ali ti i Cara ste me nekako najviše uboli u oko :)))

9. Л0Л-е, Цара је прво умирао од смеха твом надимну, а после кад је скапирао да си мој суграђанин, узео те под своје :)))

Ma moramo da se držimo zajedno jer kako se kaže "Malo nas je al' nas ima" DECENTRALIZACIJA - MANJE BEOGRADU VIŠE OBRENOVCU

10. Мање, јеботе! Да не офтопикујемо, али ово што раде сад је крајње безобразно. Имамо статус пуноравне градске општине, а водимо се као приградско насеље кад је превоз, рецимо у питању. Па виде ли ти да ти сад треба 500 динара да одеш у БГ и да се вратиш! За укупно 70 минута у бусу да им даш 5 евра! Говна, јебена... ГОВНА!

11. Pa to je bre kradu od nas jer smo kao njihovi a vamo kad treba da uzvrate barem to za prevoz oš kurac... Pa jesi video što su ovi tomini oblepili grad sa plakatima zahuktavaju se svaki dan mi u pošti stižu prospekti kako je precednik opštine lopov i tako to...

12. Uvek sam predlagao da se, budući zvezda sajta, diva, skandal majstor, toreador

http://www.theprophetblog.net/wp-content/uploads/2010/11/janet-jackson-mmm-hmmm_o_GIFSoup.com_.gif

i budući da se moje ime na sajtu spominje više nego definicije, ili bilo šta drugo - ime sajta promeni u JTUajlija:

После ми је ишао на ганглије ЈТУ, испрозивао ме на некој мојој дефиницији, па се правио паметан нешто, тако што је пејстовао садржај из неке литературе о санскриту.

JTU...nešto kenja bezveze i pravi se baja bez jaja...

Da, i taj JTU mi je išao na kurac isto, nismo imali nikakav kontakt, ali jedne prilike sam rekao da ne volim surovog, a on je rekao da ni mene ne voli većina ljudi koje on zna, mis'im, boli me kurac za to, nije morao da se izjašnjava....

JTU mi delovao kao smarač.

jtu su mi bili donekle nesimpatični u ono vreme

Išli mi na kurac JTU

JTU zbog jedno 50 hejterskih definicija o Dragani. A sad kad vidim da ga 70% sajta mrzi, nije mi žao. Mwa.

zasto svi mrzite JTU kad je bas dobar, pravi prijatelj
    jedino mi e on pomagao onda kad sam umislio da sam bijonse, cak mi je i svoju odecu tad pozajmljivao

pre par godina su (...) jtu uspeli da me žešće smore zato što su histerisali nešto po forumu

JTU me je nervirao jer je tip mislio da je superioran, pametan, 'tkud znam.

MOŽE biti samo jedan- JTU.
    Nikada se nisam kačio sa njim, ali me nervirao pocenjivački stav koji je imao prema drugima. Kada je zbog njega Ujka Vanja otišao sa sajta, poželeo sam da ga trajno banuju. Džimi mi ispunio tu želju...

JTU Зато препоручујем да се прозивате са ЈТУом, он кад ти барокно муне кару остајеш без текста.

JTU JTU kad ti mune, ejakuliraš ko prvoklasni šampanjac od besa, a on ti priloži i jagode uz to :)

JTU JTU Jelena Tihi Ubica aaaaaaa

JTU JTU @dedli, ali on je tako.. smešan, dosadan, iritantan, ok na momente izuzetno naporan, stvor.. ali previše je primitivan da bi ga iko mrzeo, to je kao da mrziš paramecijum.. :)

JTU JTU E da, i na JTU-a sam se nesto blago napizdeo u pocetku, ubrzo sam zakljucio da je momak inteligentniji i obrazovaniji od 95% ljudi na sajtu i da sa njim vredi razgovarati, iako je od vecine daleko mladji. Iako i danas mislim da je bogata arogantna kucka.

<3

Hvala vam na neprocenjivim trenucima koje mi dajete

I želeo bih da zaključim post, citatom iz sinoćnjeg "Utiska nedelje":

"...Želim da Vam čestitam, Olja, kako ste "izrešetali" vaše gošće, večeras smo čuli maksimalan broj bisera od njih..."
    Držite se! Biće samo gore.

13. Lazes, Minze, mrzis mene jer sam genijalna! :)) A ne voles konkurenciju.:P

14. Mrzim te, ne zbog konkurencije, nego zato što me uvek tako genijalno provališ... http://www.gifmix.net/smiley.php?image=animal-smilies/259.gif

15. Ja tebe mrzim sto imas te übercool smajlije :( Ali ja se uzivo smejem mnogo glasnije i gotivnije, hahaha!

16. izvini jtu, ali ima nas podosta koji sa tobom nismo imali nikakvu interakciju i nama si potpuno nebitan lik....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.