Разноразно питање

1. Navukao sam vas na Jasminu! Mišn akomplišd!

2. e jebo vas miš, sad moram i norveški naučit' -.

gugl prevodilac?

3. Na kurs vidro, ovde su sve same neznalice. :)

4. Е битно да ти знаш све.

5. Veverice, ko ti drma kavez? Kuš

6. Vučica miriše, mene inspirišeeeee!

7. Ти ми дрмаш кавез твојим просеравањима. Тол'ко глупог и јадног трола у животу нисам срео и оћу думрем од количине глупости која из тебе извире. То не значи да си успела да ме истролујеш, него да ми се кења од глупости, идиотлука и твог серендања.

8. охохохохо Вучице шта ти реко

9. Немам мајку, зајеби са тим форама!

10. Da li još uvek ima ona tema sa ženskim pitanjima tipa kozmetike i tako toga, ako imate link? Ovde sam dobila odlične savete i iskrena mišljenja neke gospode na račun promene frizure koje planiram leti, i za to im puno hvala, mnogo su pomogli, ali sam razmišljala i da se ofarbam, a kako nemam iskustva sa tim, da pitam neko žensko šta i kako. :)

11. mislim da ima na igricama...

12. A, bre, ja tražila na raznoraznim pitanjima. Saću da proverim.Ako neko nađe link, nek' turi ovde.

13. Вучица отворила тему, хахахахаха :)

14. To je to, hvala, hvala, postavila sam pitanje. :)

Ako neko muško ima savete što se boje tiče ili nečeg, slobodno, ja sam se vrlo prijatno iznenadila savetima o frizuri iz muškog ugla. :)

15. http://www.youtube.com/watch?v=pNxJX_5aVsA

Kacmo kod Jasmina, najljepša pjesma o tom imenu!

16. Mene me interesuje da li se neko primio bas bas na ovo kad ga banjavate po rs zakoniku etcetc?

17. Малолетниче то је стварно. Није зајебанција.
    Елем занима ме, може ли се икако видјети број откуцаних порука на чету једне особе ?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.