Разноразно питање

1. Moz i da sazidas novu kucu.

2. sona kiselina najjeftinija, mi smo svaku novu gradnju prvo prskali kiselinom od temelja do krova pa posle malterisali - rokneš u onu prsklaicu za voće, obučeš nešto staro, fantomku na glavu i naočari za plivanje i prskaj ceo dan :)

kad izađeš napolje, oguliš garderobu, iscediš znoj iz kose i teraj na spavanje :))

3. Brate, bitno je samo da žvrljneš potpis i da kažeš ono u crkvi i možeš fino ići đe oćeš. Taj dan si slobodam potpuno, niko neće skontati da te nema. što će reći i da naša svadba nema mnogo veze sa samim mladencima.

4. Gledao sam malo po netu, i nisam pronašao nigde da je Bora na neki način kupio pravo da napiše pesmu "Zadnji voz za Čačak". Malopre sam slušao "The Monkees": http://www.youtube.com/watch?v=VUUSdvwEC_Y&list=RD02wB9YIsKIEbA, i nisam ni slušao reči, pošto pišem neki sastav o Gogoljevom "Revizoru", i tek onako počenm uz ritam da pevam Borin tekst...i tako ja provalih još jedan Borin plagijat (još je isplagirao i "Pekar, lekar, apotekar" od ZZ-topovog "Me so stupid"). Daklem, da li znate nešto o tim Borinim plagijatima, tj. da li su ilegalni plagijati, ili je pravio svoje pesme sa dopuštenjem Monkeesa i ZZ-topa?

5. Ma garant je platio i autorska prava i sve. A pre toga je trazio i dozvolu. Milsim, ne bi oni tek tako...
    Drzi se ti Revizora, to je daleko bolja materija kojom se ni na jednom mestu neces razocarati - za razliku od oronulog Bore, vec i mit o njegovoj predjasnjoj kuloci pada u vodu, a kamoli danas kad se raspada na 48 nivoa.

6. El može neko da mi da link od one slike gde Putin žvrlja po papiru?

EDIT: Naš'o.

7. Ком курцу служи она вибрација на бријачу?

8. Da se vidi raskoš...

9. misle dlake da je zemljotres pa izvire malo više, a onda ih pokosiš kao Valter Švabe

10. Moze neko nesto da mi preporuci protiv prehlade...
    Tek drugi dan, poco da mi curi nos, malo sam malaksao i to..
    Da li da uzmem da pijem one praskove fervex, tebrex ili da koristim one sumece sa c vitaminom ili sta vec?

Preporucite mi nesto sto je vama ili nekom vasem clanu porodice pomoglo.

11. za sad se najbolje pokazao Tylol hot i Coldrex
    ako ih uzmeš nemoj da stavljaš kapi za nos jer se već nalazi supstanca u tabletama i prašku koja sprečava curenje
    brzo ozdravljenje

12. ne slušaj apotekare samo otimaju lovu, uzmi šumeći eferalgan, razmuti u čaši vode kašičicu meda i limunov sok i rastvori eferalgan - to ti je koldreks za 10% cene :)

inače, možeš uzeti do dve šumeće tri puta dnevno

13. BRUS ISCELJUJE!!!#11#!

14. nije, šumeći eferalgan može maximum 8 tabl dneno jer je max prop doza 4gr a šumeća je 500mg, ajeaaaaa

15. Boxer

BRUS ISCELJUJE!!!#11#!

znači, rovem hahahaha

16. Daklem, da li znate nešto o tim Borinim plagijatima, tj. da li su ilegalni plagijati

i kacam bijo mlad je plag

17. nije maksimalna preporučena
    nego maksimalna inače
    na 4-6 sati se piju te šumeće, dakle 4-5 dnevno

18. ako vidra tako kaže, neka bude :)

19. Gugi, znaš kad Sekula kaže u istoimenom filmu Šta roveš kvočko debela? Onoj što kuka za dukatima. 200 puta gledao, 200 puta suze na oči.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.