Разноразно питање

1. Bruce
    zato što je govno govno, bez obzira meko ili tvrdo

Očekivao sam da se javi neki filozof sa kilometarskim postom, kad ono međutim. :)
    Al' nije isto da l' je tvrdo il' je proliv, vel'ka je razlika.

2. Bexeru, prema mojim saznanjima i iskustvu taj test može biti samo lažno negativan, nikad lažno pozitivan - najbolje je da ode u neku privatnu laboratoriju da joj urade ozbiljan test, ne oslanjaj se na nešto što je u apoteci stajalo dve godine u izlogu.

3. Znači, ako si trudan može da pokaže da nisi a ako nisi nema trika da pokaže da jesi?

4. Boxeru, jes ti to trudan bog te ne ubio?!

5. Ma jok, nego utvrćujem gradivo, ako budem hteo da budem ginekolog :)

6. E dobro je onda. Znam ja da si ti dobra duša, ne moš da odbiješ žensku, pa reko da nije slučajno, ne daj bože... :D

7. Znači, ako si trudan može da pokaže da nisi a ako nisi nema trika da pokaže da jesi?

Osim u ne-daj-bože slučaju koji je Nana Og opisala.

8. Zašto ljudi ne razlikuju nacionalizam i šovinizam?

9. Sad mi bila riba jedna, i tu se mi jebali i to i kae ona meni "bas se lepo ljubis". Jel me zajebava il sta?

10. hoće da ti kaže da ne jebeš dobro, al joj se bar nešto sviđa

11. Fora je sto se ona ne jebe ni za kurac, sve joj jebem.... Samo legla ne mrda i boli je djana, pet puta sam rekao onako diskretno da sam crko a ona nista... Pa sta oce majku mu???

12. (M)oćni Zevs
    Sad mi bila riba jedna, i tu se mi jebali i to i kae ona meni "bas se lepo ljubis". Jel me zajebava il sta?

"Продавница је када уђеш у продавницу а члан си МЕНСЕ". lolo

13. zevse, a jel istina da si se pretvarao u morsku pjesnu i ulazio u afroditu?

EDIT: Ne afrodita je cerka. Neku drugu si plodio u budvi

14. То она да ти скрене мисли с коцкања...

15. Danas sam bio sa kevom i caletom kod psihoterapeuta tam u beOgrad, i pitala me zena za stanje generalno, izmedju ostalog i za seks, i ja se setim boktejebo nisam dva meseca pamprcio i nazovem tu staru radodajku i eto, nisam se pokazo valjda...

16. Ahahahahaha, e obožavam ovu temu, kakva sve pitanja jedni drugima postavljamo, ali najbolje što uvek ima neki relativno solidan odgovor da se da. :) Bohor je pobedio, Nana to je dobro objasnila, u vrlo ranoj fazi trudnoće je moguće dobiti lažno negativan rezultat jer je nivo horionskog gonadotropina nizak (mada je to redak slučaj, koristi se dosta standardizovana mešavima nosača antigena na test pločici), i ovo za tumor je tačno, ali nećemo o tome. Tako reci tvojoj, khm... Drugarici. :PPPP

17. kakav je bio lenjin ko covek?

18. Уместо што ћеш јебати матер овима који праве тестове за трудноћу, боље јеби матер онима што праве кондоме, или евентуално ономе који вади на време, уколико то ниси ти. А мош и њој да кажеш "штос јебеш курво?!"

19. Bohore, iscepaćemo ti šuljuuuu!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.