Разноразно питање

1. mislim da je sa histori kanala kao neki šatro stručnjak

2. http://en.wikipedia.org/wiki/Giorgio_A._Tsoukalos

Шарлатан, лолололо.

Појављује се у серији Ancient Aliens, и у фазону, за све су му објашњење ванземаљци. Одатле меме.

3. Оуувај...
    Ако неко може да ми постави линк од неког доброг домаћег форума са аутомобилима и саветима у вези истих, по могућству фолксвагенових...

4. Хвала елек, живбио!

5. treba mi promena broja пятьдесят po padezima, na ruskom, numem, ili umem ali ne kontam, ostalo znam.

6. Može pomoć. Link od onog gifa gde onaj lik igra kao, a drugi ga gleda i misli da je žensko. Kad se ovaj što igra okrene ovaj drugi se uplaši. Poznat gif bre al na mogu nigde da ga nađem trenutno. Bilo kol'ko 'oćeš reakcija s' tim gifom.

7. e, dajte mi neku našu frazu koja se koristi za osobe koje nikad u životu nisu prstom mrdnule, dakle sve im se serviralo, titralo oko njih, blaha, blaha, znate na šta mislim, al' se ne mrem sjetit'.
    vrijeme kreće - sad!
    :D

8. Lezi 'lebe da te jedem
    tj lezilebovići :)

9. Лол, замислио сам Видру како се дере у монитор. Хехе.

10. FRAZU

dzaba-lebarosi

11. a dajte ljudi, ozbiljno pitam
    treba mi za faks ;(

12. Lezi pičko da te jebem.

13. Postoji onaj seljački izraz, babe i dede ga koriste. ''Gotovan''. U smislu, sve očekuju na gotovo.

14. Vucibatina. Ali njoj treba fraza ne reč.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.