Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako na primer Pink meri gledanost, fazon Farmu gledalo 1.400.000 ljudi? Nek mi objasni neko.
Ludom spravom zvanom piplmetar. A mislim da to radi veoma lako al nisam siguran...
čekam odgovor administratori
Ima l dje da se pogleda onlajn sinocnja epizoda (deveta, treca sezona) Game of Thronesa sa srpskim ili engleskim titlovima? Muchas merci.
@Meśa
Imas pvt sa predlogom...
Jebomater, pa kako onda u Banjaluci moj koleza ima Total tv na dva televizora, a nema fiksni? Kakva je to, koj kurac logika, da tamo ne treba fiksni, a ovdje treba?
Telefon i Total?
Dje je Control dugme na tastaturu?
Цтрл друг мој стааари
dole levo, tj. ctrl
A. Pa sto ne napisu fino, ima mjesta jebalo ih Celivanje Testisa Rada Lackovica.
Досадно им било да куцају
Зашто су Страји скидане штикле са дефки??
Ипак је ово питање за другу тему
Jamajcanine
http://vukajlija.com/forum/teme/8840-stub-srama?strana=2#post_1422860
Али Страји су скоро одабрали ону дефку "неуролог".. а сигуран сам да су му до скоро биле пар дефки под штиклом, а сад нису
Ima li ko mozda neke masinske literature? Zanima me konkretno oblast "elevatori i transporteri"
Koje su poznate lezbejke? Ima 20 sajta gde za 1 istu osobu kazu da jeste/nije lezbejka, treba mi posto radimo iz gradjanskog neki projekat o ravnopravnosti polova i tim govnima..Najzabavniji deo je kad treba da stavljam kondom na ruku nekome iz publike (zabavna je faca volontera)
Martina navratilova
Србијанка Турајлић.