Kako da ubacim prevod u Windows media player na sedmici? Nece KMP da ucita pa sam prinudjen na ovo, inace pokusao na foru kao u kmp al nece, probo i da stavim isto ime i tako nece...
Dzankee
Kako na primer Pink meri gledanost, fazon Farmu gledalo 1.400.000 ljudi? Nek mi objasni neko.
gledanost meri firma AGBNielsen. postave ti u dom piplmetar, naprave reprezentativni uzorak i onda vide koliko domova gleda koliko minuta koji program.
ел ово као неки патишпањ да нам кажеш како имаш висок ику?
ракија џ квалитета ти је јефтина, мош литру да набавиш за 100 динџи. продаво мој деда својевремено. нећеш живети дуго али можеш да гледаш хајдук кула-борча са усхићењем
dovoljno je dobaciti i do prosečnih iq poena a usmeriti ih na pogrešne stvari da bi bio nesrećan... kako sad odvratiti to od pogrešnih stvari a da nije rakijom dž kvaliteta lolo
hvala :) Srbijanku necu da turam, ali ova teniserka ce da posluzi... aj ako se setite jos neke, recite :)
Anne Heč, čini mi se da se tako zove, iz rimejka Psiha
Ona Miranda iz seksa i grada
Ona iz jaganjaca isto, čini mi se
E, moze, ubacicu i to..cini mi se da je bilo nesto za linsdi lohan, ali neki kazu da je ona bi, tako da cu tu da je svrstam..
Ima i ona voditeljka, mečšini, Elen Dedženeris, tak nešto.
I ona porša de rossi, valjda devojka od ove iznad.
jeste, nju sam naso :)
Nisam imao pojma da je Seldon iz Big Bengau stvari gej, i da su Bili Dzo Armrstrong (iz Grin Deja) i Megan Fox biseksualci..
Ima li neko od vas BlekBeri telefon? Vredi li kupovati to?
Kako da ubacim prevod u Windows media player na sedmici? Nece KMP da ucita pa sam prinudjen na ovo, inace pokusao na foru kao u kmp al nece, probo i da stavim isto ime i tako nece...
Пробај ГОМ тај КМП уме да закове
mislim da wmp ne podrzava titlove. Skini vlc, bs, gom...
Hvala, skinuh gomno i radi :D
Kako na primer Pink meri gledanost, fazon Farmu gledalo 1.400.000 ljudi? Nek mi objasni neko.
gledanost meri firma AGBNielsen. postave ti u dom piplmetar, naprave reprezentativni uzorak i onda vide koliko domova gleda koliko minuta koji program.
može li se biti srećan bez drastičnog redukovanja iq-a i utrnuća opijatima i kako? da se razumemo, meni je do jaja sad:))) al ponestaće resursa...
naravno da moze kad mi legne plata ja se odma naglo usrecim
ел ово као неки патишпањ да нам кажеш како имаш висок ику?
ракија џ квалитета ти је јефтина, мош литру да набавиш за 100 динџи. продаво мој деда својевремено. нећеш живети дуго али можеш да гледаш хајдук кула-борча са усхићењем
dovoljno je dobaciti i do prosečnih iq poena a usmeriti ih na pogrešne stvari da bi bio nesrećan... kako sad odvratiti to od pogrešnih stvari a da nije rakijom dž kvaliteta lolo
не знам то јбг, ја сам само скромни унук трговца џибром лолол
ko jebe marinu kotevski?
курац
ko jebe marinu kotevski?
Вујадин Савић
ЕДИТ: Не, он јебе Мирку Васиљевић. Марину јебе Калуђеровић