Разноразно питање

1. hvala :) Srbijanku necu da turam, ali ova teniserka ce da posluzi... aj ako se setite jos neke, recite :)

2. Anne Heč, čini mi se da se tako zove, iz rimejka Psiha
    Ona Miranda iz seksa i grada
    Ona iz jaganjaca isto, čini mi se

3. E, moze, ubacicu i to..cini mi se da je bilo nesto za linsdi lohan, ali neki kazu da je ona bi, tako da cu tu da je svrstam..

4. Ima i ona voditeljka, mečšini, Elen Dedženeris, tak nešto.

5. I ona porša de rossi, valjda devojka od ove iznad.

6. jeste, nju sam naso :)
    Nisam imao pojma da je Seldon iz Big Bengau stvari gej, i da su Bili Dzo Armrstrong (iz Grin Deja) i Megan Fox biseksualci..

7. Ima li neko od vas BlekBeri telefon? Vredi li kupovati to?

8. Kako da ubacim prevod u Windows media player na sedmici? Nece KMP da ucita pa sam prinudjen na ovo, inace pokusao na foru kao u kmp al nece, probo i da stavim isto ime i tako nece...

9. Пробај ГОМ тај КМП уме да закове

10. mislim da wmp ne podrzava titlove. Skini vlc, bs, gom...

11. Hvala, skinuh gomno i radi :D

12. Dzankee
    Kako na primer Pink meri gledanost, fazon Farmu gledalo 1.400.000 ljudi? Nek mi objasni neko.

gledanost meri firma AGBNielsen. postave ti u dom piplmetar, naprave reprezentativni uzorak i onda vide koliko domova gleda koliko minuta koji program.

13. može li se biti srećan bez drastičnog redukovanja iq-a i utrnuća opijatima i kako? da se razumemo, meni je do jaja sad:))) al ponestaće resursa...

14. naravno da moze kad mi legne plata ja se odma naglo usrecim

15. ел ово као неки патишпањ да нам кажеш како имаш висок ику?

ракија џ квалитета ти је јефтина, мош литру да набавиш за 100 динџи. продаво мој деда својевремено. нећеш живети дуго али можеш да гледаш хајдук кула-борча са усхићењем

16. dovoljno je dobaciti i do prosečnih iq poena a usmeriti ih na pogrešne stvari da bi bio nesrećan... kako sad odvratiti to od pogrešnih stvari a da nije rakijom dž kvaliteta lolo

17. не знам то јбг, ја сам само скромни унук трговца џибром лолол

18. ko jebe marinu kotevski?

19. Манијак
    ko jebe marinu kotevski?

Вујадин Савић

ЕДИТ: Не, он јебе Мирку Васиљевић. Марину јебе Калуђеровић

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.