Разноразно питање

1. Andrija? pa on pika fucu u koreji il kini valjda sada, a ova je ovde na tv-u nonstop, sumnjam da ima tolki kurac baš.

2. А не, Калуђер јебе ону другу која је водила неку емисију на Авали заједно са Котевском...

3. Dakle ovako, primih sad poziv od neke gospodjice iz Delta Generali osiguranja, garant oce da mi uvale nesto, vesto sam izbegao odlazak kod njih i na moje saopstenje da cu ih pozvati kad imam vremena ona mi saopsti da ce oni mene pozvati (znaci definitivno oce nesto da mi uvale), ajd dajte savete dal da se vise ne javljam (mada tu postoji opcija da okrenu sa drugog broja, a ja moram da se javljam na nepoznate brojeve posto radimo neki poslic sa caletom) ili da odem i da saslusam sta imaju da kazu i da ih ljubazno odbijem?

4. A jesi pokusao da sastavis recenicu tipa:
    DA OCU NESTO STO VASA FIRMA NUDI DOSAO BIH JA KOD VAS JER KAO STO ME NE PITAJU DA LI HOCU LEBAC UJUTRU, TAKO NE TREBA NI VI DA ME SMARATE DA LI HOCU DA SE OSIGURAM U SLUCAJU SMAKA SVETA! OBRISITE BROJ IZ BAZE I RACUNAJTE DA SIGURNO NIKAD KOD VAS NECU OBAVLJATI NIKAKA POSLA!

5. Sekta sunce im jebem.

6. Sad mi tek prodje kroz glavu...odakle bre njima moj broj....
    Hvala Gazi, saopsticu im tako nesto kad pozovu.

7. More šalji to u pičku materinu odmah i neće te više smarati.

8. Тражиш јој приватни број телефона. Ако ти каже како неће да је смарају непознати људи на приватни телефон ти јој онда реци: "ПА ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ КРВАВО, ШТО ОНДА ВИ МЕНЕ СМАРАТЕ?"

Ако ти да број, онда гледај шта ћеш даље.

9. Брате, следећи пут им реци да си размислио о томе и да једноставно ниси заинтересован, али мораш то одлучно уз оно "журим,радим,јебем итд",спуст слушалице и крај.
    Поновити пар пута ако буду смарали*

10. Мене такви говнари зову на дневној основи. Постао сам ко неки аутомат: Нисмо заинтересовани, фала довиђења. Једном умало да одбијем секс тако...

11. ma samo svaki put prihvati dolazak i nikad nemoj otići, a uvek kaži "Počela mi serija na pinku u to vreme pa nisam mogao doći" - posle trećeg pokušaja upisaće te na crnu listu da te nikad više ne zovu...

12. Ja bi pošo do nje.

13. Ja cim cujem taj glas kad neko krene da mi uvaljuje nesto samo kazem: Nismo zainteresovani, hvala. Nekako se uvek tu prica zavrsi bez ikakvih daljih smaranja i vise me ne zovu.
    Ako ti to nije dovoljno dobro onda probaj ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=SZ_y2cndiow

14. Odusevio me Henry, moj progonitelj se zove Hristina xD
    H: A kako se zovete?
    A:(smoreno) Aleksandar
    H: Ja sam Hristina, drago mi je...
    A: o.O
    Ljubazno cu im saopstiti da nisam zainteresovan, posto nisam tip za teranje u 3 lepe...

15. - Dobar dan, mi smo iz Nina media, možemo li popričati?
    - Naravno, izvolite...
    - Da li ste aktivni na društvenim mrežama?
    - Ja sam bivši moderator Vukajlije. Poslao vam Agilni ljubac.
    - tu-tu, tu-tu, tu-tu...

16. Ahaha, nisi valjda to reko.

17. Pa kad su budale da me zovu ponovo nakon što sam prošli put rekao da sam moderator na sajtu Vukajlija i još ih onako nevino pitao "Možda niste čuli za taj sajt?"

EDIT: reče Agilni da mu kažem pravo ime, ali nisam imao srca :)

18. E pa kad nisi taj tip onda trpi gomna....

19. Trebo si ti njih da pitaš hoće li baner na vukajliji pa deliš sa Kaizenom pola pola.

Udariš kontru.

20. Ma samo ih fino odjebes. Pritom moras da zvucis totalno nezainteresovano. Jbga, ljudi imaju smor posao, ne moras i ti jos da ih zajebavas, ali ne trebaju ni oni tebi da dzaba trose vreme. A uvek to vodi ka nepotrebnom bacanju para. Kao sto rece Gazimudo iznad, ako ti nesto treba sam ces da ides to da uzmes, ne treba niko da dolazi do tebe i da ti to uvaljuje.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.