Разноразно питање

1. Ja mislim da sam jedini koji nije osetio čari teme jebanje.
    Ko me jebe kad se kasno registrujem.

2. Šta mislite o naplaćivanju kesa u Maksiju?

3. Ako bi mogao dobro da zaradim preko godišnjeg ja bi išao da naplaćujem...

4. nato, ja sam za! ekologija, ovo, ono, ljudi nosite cegere! u to je dobra tema....

5. u to je dobra tema....

Ja to da ti ne bude dosadno jer odoh na spavanje, znala sam da ćeš da se upecaš :))))

6. Pi bre lemajo kaka si domaćica postala. Di je onaj bunt, pičke, sise?
    Eeee, ja sam se u tebe kleo!

7. pa i jeste bunt protiv zlih korporacija koje nam zagađuju okolinu... ja sam vazda bila u skladu sa prirodom...

8. TAKO JE!

PRAVDA ZA LEMAJINU PRIRODU!

9. Ja vec par dana razmisljam je l oduvek forum bio ovako dosadan...

10. I had a dream that my bushes were untrimmed!

11. Za sta tacno sluzi prosek na faksu osim za neke stipendije?
    Imam u Ponedeljak neki ispit koji mogu da polozim sa znanjem iz srednje. Ne kapiram da li se isplati uciti za visu ocenu. I 6 i 10 nose isto bodova za upis sledece godine.

12. Па добро дође после за упис мастера, докторских итд... И да се баба фали тобом другим бабама.

13. Master teeeesko, a o doktorskim apsolutno ne razmisljam.
    Da shvatim to kao "Ne sluzi nicemu"? :)

14. у конкуренцији лика са просеком 9,4 и лика којем је стриц директор, погоди ко ће добити посао. иди зајебавај се, боле те курчић

15. Да, просек не служи курцу. Не можеш јебати на основу њега (билив ми, ај трајд!)

16. služi, kad praviš malter imaš šta da psuješ...

17. Ne bi sad da se hvalim, ali mislim da imam zagarantovan posao. Nije veza nikakva... Jednostavno nas ima manjka (cuo sam od mnogih ljudi iz struke).
    Odluka je pala. Gledam film - necu uciti :)
    A i treba da okopavam kukuruz sutra, barem ce imati moji neke pomoci od mene.

18. Dal ne zna neko kako se zove pripovetka, mislim da se radi u srednjoj. Radnja je, mislim u srednjem veku i sada osude nekog mladog coveka na smrt vesanjem i pre izvrsenja presude njegova majka ode kod njega i kaze mu da su napravili da ga oslobode kada krene na vesanje a u stvari nije uspela da ga oslobodi nego mu to rekla da bi umro dostojanstveno?
    A gledao sam poodavno film na slicnu foru, kada sin generala u toku borbe pobegne i ostavi ranjene drugove i osude ga na smrt a on se plasi svega toga i otac mu kaze da ce staviti ćorke i da se pravi mrtav a u stvari ne stavi.

19. Како се решити кртица на ефикасан начин? Имам једну у дворишту и сваки дан ископа десетак кртичњака. Знам фору са стакленим флашама, штаповима, али ништа није успело.

20. Имаш да купиш димне бомбе са неким отровима у пољопривредној апотеци. Ја стављао и нема их више

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.