Разноразно питање

1. brate,bilo to i kod mene.nesto sa nekim motikama deda ih sjebavao.neka cudna fora.ujutro oko petice,tek kada pocne da svice.sunjo se k'o rambo.ja mislio da je otis'o po kurcu.motika asov,zemlja,kod rupe,taj neki rad.

2. Пробавано је са тим патронама што диме под земљом, не ради.
    А и чекали смо их "на ферку", ал' пизде осете целим телом кад се померамо, па нам није успело.
    Е, сад и ја тражим иглу у пласту сена, свашта смо пробали, а и даље их има. И конзерве са црвима, и оне биљке што смрде, кажу да је расол добар (залити кртичњаке с њим), али смо га просули скоро...

3. АКо имаш мотор за наводњавање или тако нешто само да није неки еко курац. Направи јаку мешавину ( сипај више уља у бензин ) и спроведи неко црево од ауспуха до кртичњака. Нека ради једно сат времена. Проверен систем

4. pustaj im fore kesica i ivanovica,ima da se otsele u kuvajt.

5. Ovako imam u MTS-u paket Moj klub Sever, ugovor istice za godinu dana.
    I naravno Zvezdin telefon uz to.
    Ali, naisao sam na bolju ponudu, isto u MTS-u.

E sad, da li moze nekako da se prebacim iz jednog paketa u drugi?

Znaci da zamenim paket samo.

EDIT:
    Nasao sam nesto o tome..

Da li mogu da promenim tarifu za vreme trajanja minimalne ugovorne obaveze?

Uslovi za promenu tarife za vreme trajanja ugovora definisani su u promotivno prodajnim kampanjama, a uvek možete promeniti tarifni profil na neki drugi, ponuđen u kampanji, koji ima veću mesečnu pretplatu od tarifnog profila uz koji ste zaključili ugovor.

To znaci da mogu da predjem na npr: Kontrolu troskova 2000 kojoj je mesecno 2000 racun..
    A meni je sada nesto ispod 1000.

6. IZDO SI STUB SRBSTVA!

7. Dal ne zna neko kako se zove pripovetka, mislim da se radi u srednjoj. Radnja je, mislim u srednjem veku i sada osude nekog mladog coveka na smrt vesanjem i pre izvrsenja presude njegova majka ode kod njega i kaze mu da su napravili da ga oslobode kada krene na vesanje a u stvari nije uspela da ga oslobodi nego mu to rekla da bi umro dostojanstveno?
    A gledao sam poodavno film na slicnu foru, kada sin generala u toku borbe pobegne i ostavi ranjene drugove i osude ga na smrt a on se plasi svega toga i otac mu kaze da ce staviti ćorke i da se pravi mrtav a u stvari ne stavi.

8. Мерел ми неко помоћ? Занима ме како могу да претражим неки текст на некој страници. Ја тражио нешто на Гуглу, отворим страницу, а оно гомила текста, цео дан да скролујем не би' сиш'о доле. Е сад, да ја то не би' све мор'о да читам, занима ме како се пали оно да укуцаш неку реч у претраживач и онда ти на тој страници маркира ту реч где год је има у тексту. То мени треба, ако ме разумеш. Зна неко како дупалим то?

9. Е то, краљу! Хвала много, посебно на брзом одговору.

10. Kakav je ovo vampir što mi se pojavljuje kad sam u off-u?

11. kat.ph, je li mijenjao naziv internet adrese u kickassunblock.com zna li ko?

12. http://katproxy.com/

aj sad ti reši ovog mog vampira

13. Bacili twit da su presli na kickass.to A ovaj vampir nervira samo tako...

14. sta se desava zasto vukajlija krvari svake dve sekunde

15. Zato što nemate ad block.

16. al ovo je nerealno,svake dve sekunde prekrije ceo ekran ne moze da se pise,cita nikako

17. А где је Курд? :)

18. http://paradoksija.blogspot.fr/2012/05/orvel-ili-haksli-ko-je-bio-u-pravu.html

Да ли је неко читао књигу о којој је реч овде?

19. Nisam ali ove dve sam obe procitao i jbg, zajebano je da se odluci ko je u pravu. Ima logike da je Haksli ali ima mnogo stvari koje su iz 1984 pogodjene i desavaju se ali na drugaciji i suptilniji nacin. Meni se iskreno kao knjiga mnogo vise svidja 1984, mada i vrli novi svet je odlican. Mislim da je u pravu sto kaze pisac da se ljudi dobrovoljno odriču svoje privatnosti ali sama desavanja i život podsećaju više na 1984, počevši od novogovora, veštački izazvanih ratova pa do snimanja i kontrole svega i svačega ali uz pristanak ljudi i bez nekog protivljenja.