Разноразно питање

1. Морам да га набуџим да буде јебено добар, зато ми треба неко ко је већ радио тако нешто, и пропратно оно писамце морам да составим. Није ми проблем енглески него да видим како то други људи раде, да знам где да терам.

2. CV se ne budzi estetikom nego stavkama.
    Sestra mi radi u HR sektoru jedne prilicno dobre firme, i sa 100% sigurnosti ti mogu reci da se CV pise popunjavanjem formulara sa neta. Postoje i englesk i srpski, tako da ne trosi energiju bzvz na te nebitne stvari..

I evo ti jedan trik. Kad te na razgovoru pitaju da kazes neke svoje mane, uvek za to navedi "preterane vrline".
    Recimo kazes da si previse uredan, previse paznje posvecujes detaljima, hiruski si tacan i postujes rokove pa ti smeta i najmanje kasnjenje druge strane itd..
    Znao si verovatno,al ne mere da skodi..

3. Знам, знам, дај неки образац добро написаног сивија не паламуди ме тебрекс, гори земља.

4. Imam ja jedan CV na engleskom ako hoćeš da ti pošaljem na pvt da vidiš otprilike kako i šta, ovaj moj je neki međunarodni koji sam morao da pišem.

5. и пропратно оно писамце морам да составим. Није ми проблем енглески него да видим како то други људи раде, да знам где да терам.

analiziraj malo tu poziciju, tacnije kompetence koje su naveli, u pismu pises, obavezno iz poslovnog zivota, iskustva koja si imao, tipa radio sam na tom i tom projektu gde su mi zaduzenja bila ta i ta, itd, sve to sto pises treba da ima veze sa onim sto traze ali i da bude jasno da si to TI radio ako si bio u timu koja su TVOJA zaduzenja bila i kakva si iskustva stekao.
    i ubacis deo o motivaciji, zasto zelis da radis bas za njih, najbolje bi bilo da izgleda tako da i ti i oni dobijaju tvojim izborom

6. E,aj neka mi neko objasni sta i kako sa tokenima na Exitu.Ono,prvi put idem ove godine.Je l' su svi iste cene i sad npr. koka kola je 2 tokena,a fanta 3 ili kako to ide?

7. Ahahahahah,dao sam primer. :D

8. Не мисли он на кока колу која се пије.

9. Aman oce li neko da mi odgovori? :D

10. Pa ima cenovnik valjda za to...

11. zameniš dinare za novac, a onda daš te evre za tokene i posle njima plaćaš, najsivlja moguća ekonomija...

12. Ako na tokenu ima nacrtan čiča gliša ili mercedes znak nemoj to da menjaš ni za živu glavu nego progutaj.
    Zahvali mi se kad se vratiš.

13. AHAHAHA, jedva sam ukapirao :)

14. Micubiši najbolje radi.

15. ova mi mačka poznata...

16. zašto je ovako dosadno na ovom forumu, što neko ne otvori neku pametnu spam temu?!?!?!?