Разноразно питање

1. I jedna i druga knjiga su odlične, smatram da ni jedna ni druga nemaju veze sa realnošću. Ova knjiga o kojoj se priča u tom blogu je još jedno "delo" o bulažnjenju nekog masmediologa sa njegovim istomišljenicima o sasvim nebitnim stvarima, a pri svemu tome su još i tehnofobi.

2. Mislim da je autostoperski vodič ipak najbolje pogodio.

3. S tim se definitivno slažem.

4. film gdje neki pederaši uhvate dvojicu likova u svoj podrum i oće ih siluju, crnju tog silovali. kasnije pobjegli, nije glavna radnja filma, ali toga se sjećam. koji je to film?

5. Zna li neko koja je pripovetka sto ja pitah?

6. sve kontam da je taj film ali nisam siguran.

7. ne znam Miloše, uopšte mi nije zvučalo poznato ni kad si pitao

8. klima mi baguje. sad čujem kao treba je očistiti. ima li još nešto što bih trebao uraditi?

9. Možda očistiti.

10. ako si spretan onda otvoriš poklopac, izvučeš filtere pa ih opereš, a unutrašnjost klime usisaš - ako nisi spretan zovni majstora da ne zajebeš klimu

11. ako je samo to mogu i sam

12. e, koliko koštaju one punjive baterije i punjač s njima?

13. najobičnije, za fotoaparat

14. onaj klasični, digitalac

15. Punjač + baterije su ti nešto preko 1000 kinti, uz neke dobijaš dve uz neke četiri. Gledaj samo da imaju bar 2000mAh i da punjaču ne treba dva dana da ih napuni.

16. e, gotiva, jbt, mislila sam da je više.
    mućas grasijas!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.