Разноразно питање

1. Ahahahahaha, ja ne verujem. Informatika i racunarstvo na visoj hemijskoj? Pa otkad ovo? Ali ja stvarno ne mogu da poverujem..

Ne znam ko je klipsa, ali mozes i samnom da popricas, dok ona ne dodje. :) Bejah i ja tamo, pre dve god. doduse. ;)

2. Opa i ti :)
    To zemljak!
    Mislim da je od prosle godine, odem vidim.
    Tu komsija mi predaje tamo.

Sacu ja na pvt ti pisem :)

3. Udata mi žena leži na kauču. muž joj tek dolazi krajem avgusta iz Soče. Kukala mi majka, protežu se čarape sa povezom od haltera. Odoh da napadnem pa nek izginem boli me kurac. Zbogom

4. Ajde makarone sasrecom!
    (posalji sliku neku)

5. то ние питање макаронац

6. Je l' moze da se ide vanrendno na 4. stepen i u višu školu?
    EDIT: U isto vreme.

7. Ovako: Kad ukljucim torrent on skida punom brzinom a surf je usporen, jel. Ok sve ode na torent. Problem je kad je torent iskljucen surf je i dalje izuzetno spor. Kako to da resim? Nisam probao speedtest da proverim brzinu uploada...

8. Pa probaj pa onda dođi.

9. axelF, probaj da promeniš brauzer, ili da pročistiš ovaj, kukije, history, temp itd.

10. Само скини CCleaner да ти то сам све почисти.

11. Ovako: Kad ukljucim torrent on skida punom brzinom a surf je usporen, jel. Ok sve ode na torent. Problem je kad je torent iskljucen surf je i dalje izuzetno spor. Kako to da resim? Nisam probao speedtest da proverim brzinu uploada...

Koji antivirus imas?Ako imas onu govnurdu od AVG-a onda je zbog njega.Ja sam imao licensirani,dao mi neki lik i tad mi je torrent radio jebeno,lag na counteru 4ms (primera radi),sve onlajn igrice full,ali browser kove pa to ti je.Posle sam skontao da je zbog njega.Mozda se desava sa jos nekim antivirusima,proveri to,takodje apdejtuj fles plejer i javu.

12. imam avast. na ff je tako. probam chrome - isto. nisam probao operu. sve je apdejtovano - radio sam sistem pre par dana. evo sad radi. nemam pojma st mu je bilo. a ovo sto je rekao yeahbatch - kao kad drug pita druga da mu da drajvere za mrezu a ovaj kaze skini sa neta. ahahhahahahaa. uglavnom - reseno je.

13. Где у Бг-у могу да купим оригинал плоче, цд-ове, касете - рок и метал албуме и слично. И да ли на овом сајту постоји тема на фазон "музичке пијаце", за размену, куповину и продају албума...

14. moze li mi iko naci onu sliku sa bajagom znate kako, kad ne pevam jebem kurcem u picku

15. И да ли на овом сајту постоји тема на фазон "музичке пијаце", за размену, куповину и продају албума...

http://vukajlija.com/forum/teme/19193-gde-nabavljate-vasu-muziku

16. Je l' moze da se ide vanrendno na 4. stepen i u višu školu?
    EDIT: U isto vreme.

Ko ti brani, samo s obe stvari realno moš gujscu da obrišeš.

17. Nego, ima li neko da mu treba mačka, to jest mačak? Imam dva komada, šef udomio zbog sinčića pa se pokajao kad su mu pojeli nameštaj. Stari dve godine, uštrojeni, vakcinisani, držani u stanu, znači kupani, češljani, maženi i paženi, bez buva.

Sad ih doneo u firmu kao držaće ih tu al bi ipak bilo bolje da ih udomi neko ko ima dvorište. Kinezi stop.

Ovo je Cicko

http://www.dodaj.rs/f/o/6t/3VoZZMCj/dscn3593.jpg

A ovo je Maleni (jeste, krupniji je, kao što je Mala Moštanica veća od velike)

http://www.dodaj.rs/f/1G/pn/2iJFovTA/dscn3594.jpg

18. pa se pokajao kad su mu pojeli nameštaj.

Ako ih ne udomiš na lepe brkove, ovo će sigurno upaliti :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.