Ako ih ne udomiš na lepe brkove, ovo će sigurno upaliti
Ja sam pošten udomljivač, stavim jednu nepovoljnu stvar da ispadne kako nisam ništa slagao.
Ma zato i reko' onaj ko ima dvorište, ratan ili pvc nameštaj na terasi mislim da ipak neće da mu oglođu. Naravno, ne moraju oba da odu u paketu, ionako nisu nešto ludi jedan za drugim pa čisto sumnjam da će mnogo da pate.
još reci da ti šef nosi roze košulje i ide rolerima na posao
Naprotiv, bosanac je pa uglavnom nosi kožuh od međeda izvrnut naopako. Nego sinčić davao imena a ima pet godina, šta on zna šta su roze košulje i roleri.
Виђи га, виђи, ја би' узео одма' онога горе, али јебига :)
Имам ја шест мачки, оће неко?
Ja sam pošten udomljivač, stavim jednu nepovoljnu stvar da ispadne kako nisam ništa slagao.
Ma zato i reko' onaj ko ima dvorište, ratan ili pvc nameštaj na terasi mislim da ipak neće da mu oglođu. Naravno, ne moraju oba da odu u paketu, ionako nisu nešto ludi jedan za drugim pa čisto sumnjam da će mnogo da pate.
Odlična taktika. Da imam dvorište, bih, jer su oba adorabl.
Cicko i Maleni... još reci da ti šef nosi roze košulje i ide rolerima na posao...
Је л' има неко из средње да ће ићи на Економски факс у Суботици или Новом Саду?
Naprotiv, bosanac je pa uglavnom nosi kožuh od međeda izvrnut naopako. Nego sinčić davao imena a ima pet godina, šta on zna šta su roze košulje i roleri.
како се оно сакрива број телефона кад неком шаљеш поруку?
Zakloniš rukom? :)
хахахаха радило би, ал мора на даљину јебежга. :Д
nemam pojma, moja stara Nokla je imala sistemski rešeno da ne daje broj nikad, ne znam caku
А има оно укуцаш неки број испред броја којем шаљеш па се сакрије број, само не знам шта треба да се укуца.
probaj #31#, ako radi...
taraba 31 taraba, bar mislim
edit: brus bio brži
није то
E, zajebasmo te, to je za pozive.
Nema sakrivanja za poruke
Možeš da šalješ sms sa kompa, ima onih sajtova gde se neće znati koji si.
знаш неки сајт? нијесам то никад радио
Zna leprikon. JA sam imao al mi se burazer mali dočepao kompa i pobriso adrese. Ruski je sajt ja mislim.
EDIT: imaš pvt