Разноразно питање

1. Zbog Farme. Ma pustio teletekst da vim kad počinje Haus i vidim da ima vesti svako malo...

2. Sad si me naterao da prebacim na Pink i nema vesti, samo Farmaaaa...

3. Upali tltx da viš program.

4. Haha, vidi stvarno vesti, bio si u pravu :)

5. кмее ја неам пинк кмеее
    одо тамо да се похвалим лололо

6. Mislim da je tako već 2 dana. Vazduh trepti ko da nebo gori, sprema se oluja.

7. кмее ја неам пинк кмеее

Nisi svestan kako ćeš da budeš neobavešten kace zarati.

8. link ka posteru onom sa igranjem klikera uradjenom u pejntu,bio je i u odabranima,poster je objasnio mnogo,spada u top 3 stvari ovde na koje sam se najvise smejao...komentar je nesto ,,svi mi koji smo igrali,, tako nesto imbecilno al do jaja,a crtez je objasnio svim crtezima ikada sto se toga tice...nasao sam nesto u komentarima ovdze http://m.vukajlija.com/recnik/autori/213950/komentari-drugih?strana=2 i obrisan je,pa ako neko ima sliku nek zalepi...a sto se tice postera brate,ja sam za to da se poster vrati,mali ker je ziv,a na ovom posteru sam se vise smejao nego tad

9. lik se zove nikola,aahhah,nije ni cudo,necete naici na nekog s tim imenom koji nije prsotina,to vam garantujem xD

10. semire,hvala ti do vrha,castim za ovo

11. i jos se slika zove ,,xpizoj,, :D

12. El znate za neku dobru seriju koja je slicna Deadliest Warior seriji? U glavnom je poenta u tome da izanaliziraju neke vrste vojnika koji se biju celikom i onda ih stave jednog protiv drugog, po mogucstvu viteza i samuraja...

13. Moćni rendžeri :)

14. колико примају на медицину у бг-у?

15. колико примају на медицину у бг-у?

Cirka 3.000 evrića

16. Је л може да се скува кафа у микроталасној, оно, у шољи проври вода, додам кафу и опет укључим да проври?

17. колико примају на медицину у бг-у?

450 на буџет и 50 самофинансирајућих, чини ми се.

18. može, samo uzmi keramičku šolju, dobro promešaj kafu, nemoj da puniš više od pola šolje i obavezno izvadi kašičicu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.