Разноразно питање

1. provjeri pa nam javi jes uspio

ako se ne javis u roku od 5 min, znacemo da ne moze :)

2. Па оно, може..али некако ми није исти укус, или трипујем.

Али ко га јебе, готово за пола минута :)

3. Kafa može, ali jaje na oko ne može. Mislim, može, ali znaš kako lepo eksplodira žumance!

4. nije isti ukus, prava kafa je ritual u vremenu i prostoru, ali pitao si...

5. Ја сам чуо да се телефон напуни буквално за минут у микроталасној. Пробао сам пре неки дан и успело је, препоручујем свакоме.

6. Brate, kafa je umetnost. Kako ti nije zao da tako bitan trenutak dana upropastis mikrotalasnom?

7. колико примају на медицину у бг-у?

Ja mislim da je 350 -50.... Tu mi je sestricina, polagala jucer bas, nije upala...

8. Gazimudo

Brate, kafa je umetnost. Kako ti nije zao da tako bitan trenutak dana upropastis mikrotalasnom?

Па мислио сам да је то добра идеја, додуше, као клинац сам направио рупу у великом картону, навукао картон до струка, нешто као балерина хаљину..и скочио са крова куће мислећи да ћу моћи да полетим...после ми је нека баба свећом и чашом намештала нешто по стомаку.

9. Kafa može, ali jaje na oko ne može.

Sipaš jaje u kesu od mikropop kokica :)

10. после ми је нека баба свећом и чашом намештала нешто по стомаку.

Намештала ти струну! Тако се каже у мом крају ко да не знају зашто ми се више ником усне не дају

11. Еј, а помогло ми стварно...без зезања.

12. Zakuvaš vodu, uspeš kavu. Dva koraka, nema mjesta za nikakvu vještinu.

13. zakuvaš vodu, dodaš pola šećera u toku kuvanja, skineš s ringle, dodaš 2 kašičice kafe i ostatak šećera, staviš da malo provri, poslije toga petinu istreseš u šolju i vratiš da još jednom provri i onda saspeš ostatak u šolju.
    medžik
    (:

14. Ja pijem kafu koja je iskipela po šporetu, jer imam naverovatno sporu ringlu i sve mislim neće ona još i samo skrenem pogled, ono sve po šporetu... Uspela sam i kafu da upropastim :)

15. jel moze u tosteru da se skuva kafa?ili tostuje...

16. Kafa u tiganju? Nemoguće!

17. dok moj muz kuva u mikrotalasnoj,on vise ne hrca i na putovanja je nosi.

18. Ja kuvao kafu u limenom lavoru jedared na klanju svinja, bilo krš naroda. Sreća pa ključala voda ubija bakterije što izazivaju atletsko stopalo.

19. Mala Vidra
    zakuvaš vodu, dodaš pola šećera u toku kuvanja, skineš s ringle, dodaš 2 kašičice kafe i ostatak šećera, staviš da malo provri, poslije toga petinu istreseš u šolju i vratiš da još jednom provri i onda saspeš ostatak u šolju.
    medžik
    (:

TOETO

20. Може неко да ми објасни значење речи "кал", ја то капирам као бол, тескобу итд.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.