Otvorio bih racun u Intesi, e sad za Intesa Hit pise da treba samo licna karta i posto nisam zaposlen i nemam stalana primanja i neki sigurnosni depozit sto je predpostavljam neka kinta koju nemam. E sad me interesuje sta treba od dokumentacije za ovaj osnovni racun? Posto za njega nista ne pise jer reklamiraju samo ovaj Hit racun.
Jel moze neko da mi kaze koliko brzo,i da li mogu uopste,da se podignu originalna dokumenta sa jednog faksa na koji se upises,da se to ponisti bukvalno,pa da se upises na neki drugi?
da, mislim da se plati neka taksa, nekad traze potvrdu da ne dugujes knjige biblioteci... u sustini trebalo bi da je isti dan, mada nisam odavno dizala dokumenta, ne znam jel se sta promijenilo u medjuvremenu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja sam mislio da znači "blato" ali sad sam našao da znači "crno".
Значи блато, муљ а може и беда, мизерија, нашао на македонском речнику.
http://www.makedonski.info/search/%D0%BA%D0%B0%D0%BB
http://www.srpskijezik.com/
Idi na rečnici, pa Rečnik srpskog jezika. Da malo reklamiram svoj sajt :)
Хвала Валде, већ сам урадио шта сам хтео али хвала :)
Otvorio bih racun u Intesi, e sad za Intesa Hit pise da treba samo licna karta i posto nisam zaposlen i nemam stalana primanja i neki sigurnosni depozit sto je predpostavljam neka kinta koju nemam. E sad me interesuje sta treba od dokumentacije za ovaj osnovni racun? Posto za njega nista ne pise jer reklamiraju samo ovaj Hit racun.
За основни не треба ништа осим личне, броја телефона и пет минута.
Hvala na brzom odgovoru, sutra cu da skoknem do banke :)
Jel moze neko da mi kaze koliko brzo,i da li mogu uopste,da se podignu originalna dokumenta sa jednog faksa na koji se upises,da se to ponisti bukvalno,pa da se upises na neki drugi?
da, mislim da se plati neka taksa, nekad traze potvrdu da ne dugujes knjige biblioteci... u sustini trebalo bi da je isti dan, mada nisam odavno dizala dokumenta, ne znam jel se sta promijenilo u medjuvremenu.
Pa samo idi i traži ispisnicu i dokumenta.
Jel može neko da mi okači pesmu sa početka filma "Bal na vodi"??
Drugar se zajebavao i pustao neke ispracaje i svadbe i slucajno naidje na ovaj snimak:
http://www.youtube.com/watch?v=h5S9kldWH-U
E sad, moje pitanje je kako se zove ova pesma koju peva Dzej u 43. minutu? nikako ne mogu da se setim imena a gotivna je pesma
Vamos a bailar se zove pesma.
Ne znam...a ne zna ni Džej. Niti bilo ko na svetu.
Ovo je na nekom jeziku koji samo on zna.
Da li biste pre išli na godišnji tri nedelje ili bi radili redovno sa bonusom od 250 evra na platu?
Ako je škripac s kintom, onda definitivno bih pare uzeo. Mada, i da nije škripac, opet bih uzeo pare.
to drugo.
Išla bih na odmor, definitivno!
Daj godišnji, jebeš pare. Osim ako ti treba nešto hitno za klince, a ionako više vole kad nisi kući po ceo dan da se valjaš po kauču i špijuniraš ih.
Srećom, uvek možeš da ih špijuniraš preko fejsbuka, sitni su oni za čiča Iliju.
Bili, ako ti šta znači, uzeo bih lovu...