Ima li neko da adminuje neku malo veću stranicu na fejsu? Treba neki video što smo radili da isprosim da se lajkuje što više, da bi se ogrebali za karte za Exit, a ovako na sitno nije to to. Pa ako ima neko, javite se, pomoz'te kolegi.
Dal neko zna numizmatičku vrednost 1 PERPERA (srebrnog) iz 1909.?
Ćalac kaže da ima veliku, a mene interesuje koliko je to...(ne mislim da ga menjam ili prodajem)
Pa realno, u ovoj krizi mi je i 1030 malo... al nije fora u tome, on meni napriča kako taj srebrenjak ima ogromnu numizmatičku vrednost, da je veoma redak.... lololo
Pa jeste ogromno, ja imam tursku liru (100 pjastera) koja u zlatu vredi oko 140 evra, a numizmatički mogu da se pogađam jer nije bila u opticaju (savršeno očuvana) - kad prodaješ nematerijalnu vrednost sve što dobiješ je veliko.
Taj tvoj srebrnjak u metalu ne vredi više od dva evra, malo li je 28 za lepotu?
a možeš i da sačekaš pa da mu poraste vrijednost. i onda u onaj pawnshop te je na historiju i đe će ti reć da vrijedi sto dolara ali pošto je slaba ekonomija i nema narod para onaj će ti ponuditi da ti za njega da deset dolara :)
Bezveze, trebalo bi da reklamu zasnuju na sloganu "Upoznajte hiljadugodišnju istoriju pravoslavnih zemalja na jednom mestu uz savršenu mešavinu Istoka i Zapada"...
Gde to? U lasti?
na BAS-u imaš u 5,45 i 6,10 ujutro
EDIT: ali pitaj na stanici da li ide preko Petrovca, moglo bi se desiti da ide okolo na Palanku... u tom slučaju idi u NS pa odatle uzmi bus...
Au samo tako rano? To mi baš rano. Jel znaš dal ima nešto iz Ns?
Ima li neko da adminuje neku malo veću stranicu na fejsu? Treba neki video što smo radili da isprosim da se lajkuje što više, da bi se ogrebali za karte za Exit, a ovako na sitno nije to to. Pa ako ima neko, javite se, pomoz'te kolegi.
ŠAVEZ RUMUN!
Danas jesam. Al' iću besplatno!
Može li neki mod da mi kaže koliko defki imam na groblju?
55
Dal neko zna numizmatičku vrednost 1 PERPERA (srebrnog) iz 1909.?
Ćalac kaže da ima veliku, a mene interesuje koliko je to...(ne mislim da ga menjam ili prodajem)
30 evra
Viđ stvarno... E bezveze... Ja se pondao da mi je poklonio nešto zaista vredno i retko... lololo
30 evra ti malo?
cccc
lubim ti kulac za tlies eula
Pa realno, u ovoj krizi mi je i 1030 malo... al nije fora u tome, on meni napriča kako taj srebrenjak ima ogromnu numizmatičku vrednost, da je veoma redak.... lololo
Pa jeste ogromno, ja imam tursku liru (100 pjastera) koja u zlatu vredi oko 140 evra, a numizmatički mogu da se pogađam jer nije bila u opticaju (savršeno očuvana) - kad prodaješ nematerijalnu vrednost sve što dobiješ je veliko.
Taj tvoj srebrnjak u metalu ne vredi više od dva evra, malo li je 28 za lepotu?
Imaš pravo... Jbg, balavander gleda samo koliko bi zaradio... lololo
a možeš i da sačekaš pa da mu poraste vrijednost. i onda u onaj pawnshop te je na historiju i đe će ti reć da vrijedi sto dolara ali pošto je slaba ekonomija i nema narod para onaj će ti ponuditi da ti za njega da deset dolara :)
Kod nas mu je niska vrednost jer ih imamo mnogo, probaj na ibej da ga staviš, Amerima je interesantna svaka tuđa istorija jer svoje nemaju...
tako sada reklamiraju neke komplekse vila po primorju. ne znam prolazi li im obzirom da im je ciljna grupa ruska.
Bezveze, trebalo bi da reklamu zasnuju na sloganu "Upoznajte hiljadugodišnju istoriju pravoslavnih zemalja na jednom mestu uz savršenu mešavinu Istoka i Zapada"...