Разноразно питање

1. ne znam ja sta da vam kazem

2. Ipak sam pogodio. Jupi!

3. Ouvaaaj, mislim da je neko već postovao ranije, ali izgleda da nisam zabeležila odgovor, a ne mogu sad da nađem. Da li može neko da mi kaže gde u BG ima neka radnja gde možeš da naručiš majicu sa printom koji ti želiš i kolike su otprilike cene? I, ako nije problem, da se pojasni blizu čega je ili tako nešto, pošto sam jako loša sa ulicama.

Hvala puno.

4. Било је у Врапцу, у Кнезу. Шипчиш Кнезом и наиђеш негде на пола Кнеза на мали, интимни банер "Врабац". И пратиш путоказ! Кад прођеш катакомбе, седам капија, и кербера чувара, указаће ти се млада дјева. Целивај јој руке, а оне ће ти показати у која од троје врата да уђеш. Када уђеш сачекаћете чаробњак. Шта год да радиш, НЕ ГЛЕДАЈ ГА У ОЧИ! Остављам те самој себи сада....

И можда има у феликсу, који је у оном пролазу од теразија ка зелењаку, не знам како се то беше зваше.

5. Fala, Elek, sad baš gledam.
    Fala, Enemi. Ijao zli čarobnjak... Me happy. Mislim da sam skontala gde si mislio. A znaš li cene otprilike? Iznad litre krvi ne idem!

6. Па кад сам ја био млад, био је фазон врабац је крш али и јефтинији а овај други је мање крш али и скупљи. Мада немам представу колико кошта то све... Негде око сома динара претпостављам... Можда мање. Зависи од принта.

7. Mnogo je davno to bilo, ti si već premašio hiljaditu... Sad su sigurno poskupeli...
    Enivej, hvala vam obojici puno, tako sam nešta i mislila da je. Će d' odem kad u'vatim momenat.

Da... Ko je Doktor Fil?

8. Zovi da ti pravimo društvo. Samo stavi kesu na glavu da te neko ne prepozna lolo

9. šta je paradoks? i imal ikakve logike

10. Hahahahaha... Da... Da se uklopim u okolinu. Ma, doći ću umotana u najlon. Pa, ako biste mogli da ga ubedite da spusti cenu na pola litre krvi, čisto iz principa, dobrodošli ste.

I? Ko je doktor Fil?

11. http://en.wikipedia.org/wiki/Phil_McGraw
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Phil_%28TV_series%29

Укратко, мушка Опра (не Опра за мушкарце, него баш - мушка Опра).

12. Vrlo kratko i jasno. Hvala puno, Wojtek.
    Sad čituckam, mislila sam neka zanimljiva serija ili šta, kad ono... Tok šou smor.

13. Bil mi neko mećno link teme: zanimljivi komentari ili zanimljivi postovi?
    Ne znam tačan naziv teme, al znam da vi znate, te, davajte mi je.

14. To tražim :) Fala najviše do neba i vasijone :)

15. Nema na čemu :) Nadam se da se Stefan ne ljuti što sam našla pre njega ;)

16. Ma kakvi bre, opušteno ;)

:Vadi dugački spisak na koji uz zlobni smešak dopisuje "forget-me-not":

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.