Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Мајонез у пљескавицу је за цигане и псе, мада личну псу то не бих приредио
i ono ciganisanje s prilozima jebote kao da nema nikog iza tebe kao prvo
kecap kupus urnebes pavlaka pavlaka susam majonez idi u kurac kako ne dobiju salmonelu nije mi jasno ja sam jednom probao rusku salatu na svadbi nekoj i dobio salmonelu a zamisli koliko je igranje sa zivotom te priloge sto bleje ceo dan na suncu uzimati
Samo crni luk i aleva tucana ljuta
Bibac apruvz
a ja imam auto nebitno 2000e....i sta sad on ocekuje kao da menjamo, al da ja ne kazem onda pa ok i moj je u zameni onda 2300? ne znam dal sam gluplju stvar u prodaji video
Vrlo jednostavno. Okacim auto na oglas, stavim cenu 2000e. To je cena za ljude što donesu 2000 evra u kešu i odvezu auto. Danas je takvih malo, jer bi svi nešto da preklapaju. “Evo ti moj auto koji vredi 1500 i jos 500 evra”. U tom slučaju, sve i da taj njegov auto vredi tih 1500 evra, ne može da doplati 500 nego će doplatiti 800, jer je u tim zamenama cena veća. Ništa tu čudno nije, jer keš je keš. Ko kupuje auto i ima ceo iznos u kešu, treba da bude svestan koliku prednost ima naspram većine kupaca, i da taj auto plati 1800 evra LA GA NO. Tako pojedini ljudi prave pare, jer su auto od 2000 evra platili 1800 malo labilnijem prodavcu, pa su ga okačili na oglas, pa na primer dobili za njega auto od 1500 evra realne vrednosti u zameni plus 800 evra doplate. To je 500 evra čiste zarade u toj kombinaciji.
Eto kao što vidiš jedan novi zeland izvezao 278.000 tona, kapiraš sad da 1.200 tona i nije neka priča...
ventil ti se pojebao najverovatnije, ili imas uske gume a sreder ventil, koji pravljen za automobile a ne za gume sto se duvaju na 4-5 atmosfere. svaka guma sa sreder ventilom a uza od 3-4cm radi na bicikli tako... recimo ja doduvavam na otprilike mesec dana na benzinskoj pumi, jer imam ovu foru sa sreder ventilima a uska guma, jer mi se jebe da uzimam francuske ventile koji kad se izduva mozes da se slikas, a ne da naduvas na prvoj pumpi.
ako je cesce od toga, zameni gume, nije to neki trosak za biciklu
sreder ventil: https://en.wikipedia.org/wiki/Schrader_valve
ventil za uske gume: https://en.wikipedia.org/wiki/Presta_valve - francusko govno
ventil sto danas mozes da nadjes samo na decijim biciklama: https://en.wikipedia.org/wiki/Dunlop_valve - kombinuje najgore od oba ova dva gore
nije, samo je 0.42% izvoza jednog od najvecih svetskih izvoznika putera i recimo 200% izvoza putera iz ex-Yu (posto ga ne proizvodimo ovde). kikiriki, sto bi rekli novozelandjani.
samo ozbiljni,cimanje i geu stop.
Moraću da zovem kolege iz mesnih industrija da odmah prekinu sa ubijanjem krava, Bombi ih skuplja za puter.
Tilmo je samo ljubomoran sto on ne prevozi 1200 t kobasica
Mada sve te price su kurac za Vukajliju, bez 50 miliona nema sta o poslu da se prica
Ma mogu i milijardu tona da prodam kao komercijalista za nekog drugog, al Bonbi toliko kupuje, to je biznis rođaci.
Bombi, jesi zvao Novi Zeland da ti pošalju profakturu na 5 miljona eura.
Cekaj bre, da li pricamo o margarinu, polovnim autima ili sto dusi guma na biciklo? Dogovorite se.
Pa pricamo o sve tri idotarije
Jos fali onaj sa licnom jel mogu da me kazne ako je istekla a idem da produzim
Mislim stvarno
Zangecu stavi bujol u vodu pa vidi gde propusta jebem li ti sestru. Margarin u modi a puter ne voli narod. Koga bre boli kurac pa djokovic bi imao interesantnije teme.
kombinacija leba i putera/margarina/maslaca.cega god.vekna leba se prosece na kriske,ali ne do kraja.bude harmonika kao.namaze se tu nesto od gore navedenog i stavi se persun i jos koji zacin.to se zapece u rerrni i dobijes neke socijalne bruskete.bude super.vidim da se to sada prodaje po marketima zamrznuto.starog leba sa margarinom zamrznutog naplate kao da si uzeo dobru pljesku.posle toga odes na bajku kome guma dusi da vadis licnu kartu.nakon toga odes i kupis ono cudo sto samo pece leba.stavis ga na pak treger i jednom rukom pridrzavas.
Hahahaha
Ja uopste nisam skontao sta je ovaj israo
rentakar aerodrom BG do 200 evra za 8 dana, tipa neka oktavia ili slicno?
БОМБАШЕВА ЋЕРКА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ