Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
to je vekna ipo po njusci dnevno.jel jedu ista drugo dnevno,u picku materinu.
Što je najgore jedu kao stoka. Dva-tri puta godišnje pastrme. A hleb i u supu drobe. Ja bi sto pedes kila imao da jedem toliko.
od drugara keva pravi domaci hleb.ima neko sranje koje to sve umesi i ispece (ne morate spiku o vasoj babi koja umesi sama i ispece u smederevcu i kako je ostali nacin spremanja gej).to je vise da se nesto gricka uz jacu klopu.sa raznim semenkama i od raznog brasna se pravi.prilicno je ukusno i nije otrovno kao ovi hlebovi.posebno onaj seceni sto ga strpaju u kesu pa nedelju dana stoji.i prvog dana je ogavan kao i posle sedmog.
Imaju te mini električne pekare koje prave do jaja hleb. Nema cimanja da se mesi, prljave ruke i posle mlaćenje sa oklagijom... Sipa se sve u tu pekaru i za sat vremena gotovo. Nije ni mnogo skupo. Mislim da je do deset hiljada.
imam ja to cudo ali ima razlike malo u odnosu na DIY lebac
Ovo je lagano, odoh da se obogatim.
https://www.tehnologijahrane.com/wp-content/uploads/2008/02/tehnoloska-sema-proizvodnje-maslaca.jpg
E podsetili ste me, moram da kupim to cudo za lebac.
guma mi dusi na biciklo znaci nije pukla guma nego brate ono ja je napumpam i ono ok napumpana je malo vozim i ona se opet ono pomalo izdusi i brate tako ostane stalno znaci ne dusi posle odredjene crte jel moguce to sto sam tezak ja na biciklo pa dusi ili nesto zna li ko sto je muka
sta je dusi koji kurac
Zli dusi
guma mi zli dusi na biciklo znaci nije pukla guma nego brate ono ja je napumpam i ono ok napumpana je malo vozim i ona se opet ono pomalo izzlidusi i brate tako ostane stalno znaci ne zli dusi posle odredjene crte jel moguce to sto sam tezak ja na biciklo pa zli dusi ili nesto zna li ko sto je muka
ok,preveo sam
znaci sejtan je usa u biciklo e pa fino
Pregledaj da nisi pokupio ekser negde (ako moze to na gumi od bicikla uopste). Mene je jebalo to na autu, pokupio jedan, i ona glava zatvori rupu, i onda mozes 100 gid da vozis normalno pa se izduva, pa naduvas ponovo pa se izduva za 15 min, pa opet pa traje mjesec dana itd. jer zajebava ono pa selektivno pusta vazduh
ahaa e fala ti brate vidjecu jel to
Pusta ti ventil brt moj
sipaj mleka u gumu
margarinčina je najgora vrsta hrane, hidrogenizovano ulje najobičnije al zanemarujemo tu i majonezu, 100g majoneza ima 80 grama ulja jebenog, znači majovita je emulzovano ulje, skoro isti kurac kao i margarinčina.
Ne znam sta valja od ta dva pa ne jedem nijedno bas nikad. Jedino ako u kolacu ima pa kao jebiga, i te fore.
A ovo sto kaze skocimis je istina, generalno svi ti prilozi, fazon od kecapa mozes secer da dobijes koliko ima secera i to.
Pavlaka je otac svih tih namaza. Kad cujem da neko stavlja majonez ili kecap u pljeskavicu fazon najezim se
Sta cete od priloga u pljeskavicu?
Margarin!