Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ко у видимо се у читуљи каже или имаш муда или идеш у школу??????
Igor Žarković
hahah ma bas u vidimo se u citulji
јбт да то уопште није из тога да него из оне неке као пародије.....................................
To je iz Šejtanovog ratnika čini mi se
То каже лик који значи тврди: Вождовац је најјачи
Da li je neko upucen u pricu o Meridianu i Negujmou? Bio je specijal da će preći 500k do NG, i nedavno su rekli da i dalje moze da se igra i da je kvota pala na 4 (kolika je bila onda jebote konj)?
Ako je istina da i dalje to moze da se odigra po kvoti 4 onda meridijan moze da se ugasi komotno. Neko dovoljno ozbiljan moze da stavi 25k evra na 25 tiketa u razmaku od 25 dana dok ne blokiraju igru. To mu je 100k bruto zarada, 75k neto. Zatim jos da ulozi 15k evra da podeli Janku i Baki Prasetu da reklamiraju stranicu. Ostaje 60k ciste zarade.
Da ne kazem da ce prirodnim rastom stranice ona u svakom slucaju doci do 450k do nove godine. Da ne kazem da ce 1000 ljudi sto su odigrali tiket iscimati 20 svojih prijatelja poznanika rodbine itd da zaprate zarad njegovih para.
Uletimo brate 5k evra u to i za 50e kupimo one indijce sto zapracaju sa zilion laznih profila
Jel ovaj budala il se pravi
Sad ozbiljno
Jeste da je manja kvota ali ja bi igrao manje
Ako pred novu godinu bude pocelo da preliva onda zavezem admina i opklada je nevazeca jer mora da bude stranica aktivna tog dana(da ne kacim sad uslove sa meridian sajta). Ja zivim u amsterdamu i idem na liturgiju redovno kod Bakinog caleta. Ljudi ce da ih ispracavaju kad ih baka ekstraktuje. Jaca je oceva rec od vasih para. Krivo mi je sto sam vam reko ali ipak se ja vise radujem da ja osvojim pare nego da vi izgubite sto kaze jelena karleusa to razlikuje uspesne ljude od neuspesnih.
Maestro, kad prodaješ komp, a bar navedi osnovne karakterisitke. I previše para tražiš, realna cena ti je oko 110-120e najviše
Windows ti nije aktiviran btw
Ako kupujes komp kupi ovaj moj ili neki od mog kuma. On ima masu kompova i moze da ti spakuje kakav hoces
Jel moze krut
Haha sad kad maestro pomenu kuma setih se onog fijaska gde si hteli vlogeri da budu lol
Primetio sam da jednoj dvojici autora sa ovog sajta srecu cini samo tudja nesreca. Necu da vam kazem koji su neka ostane misterija. Vesela druzina tilmo i bombas. Niko se ne smeje tako iskreno kao njih dvojica osim mozda neki retard kad vidi maslacak.
Bombas sav onako ushicen sa iskolacenim ocima kad vidi da je zvezda izgubila neprocenjiv prizor. Uvek sam emotivan kad pricam o ovome to mi je mana.
Sta cu kad sam takav covek. Necu vise da pricam, tesko mi je malo. Ja zaplacem za sekundu kad me nesto pogodi ali kad treba ostati snazan i pribran tu sam najbolji zato sam izmedju ostalog i jedan od najboljih aktivnih pilota u vojsci srbije. Kad budem bio sledeci put na nebu stavicu sliku bombasa u novcanik da mi bude amajlija kao sloboda micalovic.
Sta glumis ti
Glumim da jebem tebe i timotija u prkno
Bio si vise od trna u oku mome proklet da si