Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kakav je ovo sad Supernova kablovski operater? Vidim ima nešto veze sa telekomom?
Imaju ave Arene i Sportklubove, to je ful.
Hoću da menjam sbb. Trio gold, internet, kablovsku i fiksni placam skoro 4000din. A juče mi banuo na vrata neki lokalac exenet i to isto mi ponudio za 1300din jbt. Al imaju samo Arebe
Pa sam mislio da uzmem to, a od sbb-a ostavim samo kablovsku zbog sportklubova, to je 1400din, i ona druga jos 1300 ispada mi 2700din. A imam Arene i Sportklubove.
Al guglam i ima ta Supernova, imaju i Arene i Sportklubove. Oko 2900din je sve, a ne bi morao da se cimam sa dve kablovske.
I sad kad pogledam sve, ovi iz sbb-a su lopine teške.
ta supernova je ustvari ona gomila kablovskih operatera koje je mts kupio.nasao sam jedan detalj tamo.u zavisnosti gde se nalazis, imaces odredjene kanale.sto implicira da nemaju svi isto.prvo pitas da ti posalju kanale koje ces dobiti.mts i sbb su govnari i jedu govna,ali su ovi ostali jos gori.jesu jeftiniji,ali su i vece smece.sbb ubacuje onaj njihov kanal nova sport na kom ce biti derbi utakmice engleske i spanije.prvenstveno englezi,ali i derbiji ostalih liga.sto fudbal sto basket.malo onda sk gubi smisao.
moda ti je taj alternativni kablovski operater i dobar.ali sigurno nije tako malo para.mozda prvih nekoliko meseci.ispod 3 soma to nemas.mozda u nekom krsu gde se sve sjebava svaka 3 dana i menjaju kanale na svaka 2.
bukvalno biranje koje ces govno pojesti.
i ne znam koji ce ti kurac fiksni
fiksni telwfon jbt....
Pa 2600 je optički net, kablovska i fiksni kod tog lokalca exeneta. Al mi ovaj agent daje 12 meseci za dinar. Tako da mi na 2 god ispada 1300din, tako sam racunao. A sad to plaćam 4000din sbb-u, plis mi se net koči jebeno.
Sad videh to za Supernovu, ispada da kako se tim lokalcima koje su kupoli završava ugovor sa Sportklubom, tako će ih Supernova izbacivati iz svoje ponude.
Znači ako hoću Arene i Spprtklubove moraću dve kablovske da imam jbt.
A onaj Kodi, neka aplikacja gde i.aš sve kanale za dž, vidim da dosta njih to skida. Valja li kurcu?
to je maltene za dz.raspitaj se da li valja taj operater.mislim da od toga nema jeftinije.i vidi koliko sk dobijes u osnovnom paketu sbb.meni se cini da nije vise od 3.kapiram i da bi tu morao da doplacujes.
kodi je ok.uglavnom sljaka
Pa raspitao sam se, kažu da im je net vrhunski, kablocksa ko kablovska, standardno. Nego moraju da spustaju cene da budu konlurentni ovim monopolistima.
Jeste, samo 3 Sk u osnovnom paketu. I to je 1400din jbt, kakve derikože.
Otprilike je supernova lidl, a sbb maxi. Pa kupuj gde kupuješ inače
Supernova je skup nekih lokalaca po srb malih tih kablovskih i to, koji su jednostavno kupili i pravo da imaju sk i slično. A posto država i mts bas jako drkaju sbb, kapiram da su zato smislili da naprave novu sport da na njoj imaju sve najjače sportske prenose, i da popuse kurac malo ovi sto imaju govna.
Razlog što je sad toliko jeftinije je upravo kao kod lidla, kao što lidl prodaje vodu npr. Koju kopi za 30, po 20 din. Tako i oni, zbog pozicioniranja na tržištu. Za dve god npr. će biti cene opet vrlo slične.
A može da ti se desi da kanal koji ti je reklamiran u ponudi jednostavno nemaš. To se ne odnosi samo na N1 i to, već i na druge.
u sustini ti imas kanale tog nekog manjeg operatera koji je mts kupio.u tvom delu moze taj i taj i dobijes taj.negde moze neki drugi i oni ubodu taj.sta je taj nudio pre, nudi i sada, jedino sto ih je mts objedinio u smislu da je stavio sve kanale na gomilu i rekao ovo mi nudimo.ustvari kurac nude.od svih tih operatera, mislim da jedino kopernikus ima prava na sk.gde je mogao kopernikus da dosegne tu ce biti sk, gde nije, bice samo arene.svi operateri se baziraju(posebno ti alternativni ili socijalni) na arenama i pink kanalima.
kopernikus je govno odvratno mislim da sam vise vremena proveo gledajuci u ono njihovo module not found nego u programe
Ja sam hteo njih jer imaju Arene i Sk al nisu prošli kroz moj kraj.
A sad razmišljam da skroz odjebem sbb, uzmem ovaj exenet a SK pratim preko tog Kodija ili taki neki kurac, realno mi treba samo za Evroligu.
nece ti biti evroliga (barem ne one interesantne tekme) i zvezda na sk :D
S M O R
M
O
R
pre 6 dana
Che-Vu
Hm, pa kako kome. Ako razumeš sport izuzetno je interesantan, ali potreban je odredjen nivo inteligencije kao minimum, zato ne može baš svako da ga razume i ceni.
Hahahahahhahaha
6 dana mu pisem sto nije u pravu :)
nece ti biti evroliga (barem ne one interesantne tekme) i zvezda na sk :D
Meni sad ništa nije jasno oko tog kanala Nova sport.
Sbb sa Sk prebacuje najvažnije tekme tamo, al taj kanal opet ima samo na sbb-u? I biće samo na Nova sport ili i uporedo na Sportklubovima.
Izmućkaše sve, više ne znam gde šta da gledam. Xd
Mislim, koja je poenta novog kanala kad već sve imaš na sportklubovima, koja je novina?
novina je da ce imati kanal koji se moze gledati sam na sbb-u.tu ce biti najbitnije ili najpopularnije stvari tako da ovi koji nisu na sbb, a imaju sport klubove dobijaju neki okrnjen program na sk.barsa real na toj novoj sport,a ovi sto imaju sk gledaju laganeze eibar u istom terminu.kao banalan primer.
Cekaj malo sanitarni ako imam npr litar mleka u loncu i prebacim ga u flasu u frizider gde je sad to mleko jel u loncu ili u flasi sve mi se muti nesto u glavi. Ako mozes da mi odgovoris ali polako i detaljnije.
Pravno pitanje, pod zločin protiv čovječnosti se podrazumijevaju samo djela počinjena u ratu ili nešto može biti tako okarakterisano i van njega? Recimo poslodavac izlaže radnike uslovima rada na kojima gube zdravlje, jer mu može biti, da li bi on potpao pod tu kategoriju ako bi neko podnio takvu prijavu protiv njega?
https://en.wikipedia.org/wiki/Crimes_against_humanity
Moze i u miru. Recimo da Vucic sutra kaze da niko ne moze da se zaposli u Srbiji i da ima racun u banci ako nije clan SNS je zlocin protiv covecnosti. Ako ne podnese dokaz da je glasao za SNS ne moze dobiti zdravstveno, licnu, pasos, vozacku, deca ne mogu u skolu i slicno. Znaci uskracivati nekome osnovna ljudska prava ako ne uradi nesto spada. Prateci kategoriju koju ti navodis.
Ako poslodavac izlaze radnike stetnim uslovima bez zastite to ne moze biti okarakterisano kao zlocin protiv covecnosti. Jer radnik moze dati otkaz. Pitanje je pravne drzave, zakona o radu i da li ce tog majmuna hapsiti i suditi. Ali ako poslodavac primorava ucenama, pretnjama ili drugim sredstvima radnike da ostanu na tom radnom mestu (recimo moras da radis, jer ubicu ti decu ako das otkaz) to vec pravno moze da se okaraterise kao zlocin protiv covecnosti. Robovlasnistvo je recimo ta kategorija.