Разноразно питање

1. Hahahaha Zajk u svom stilu. Dobri ti vicevi. :)

2. Zašto deca jedu duplo više od odraslog čoveka?

Zato što deca.... Rastu? Ne znam da li ti je to poznato, i metabolizam i potrošnja energije opadaju sa godinama, pa je super ako si manje gladna, teško onima koji žive u neskladu, apetit iz mladosti, a metabolizam starosti pa se goje. Ja ću verovatno sto pedeset kila imati. Inače, dobro Zajk kaže, ako si plavuša da razumemo što si postavila ovakvo pitanje. Dobro, ajd, nek' ti bude. :)

Gofesore, ja bih ipak da pogledam, ionako zimi, KAD NEMA SUNCA, jedino što volim od izlazaka iz kuće je bioskop. :)

3. Ako je neki lik invalid i u kolicima, kolko košta stolica za njega na nekom veselju?

4. njemu se naplacuje po kvadratu

5. Pa ništa ... Čovek sedi na svojim invalidskim kolicima

6. Jel ima neko od vas da je nedavno upisao ili završio policijsku akademiju?

7. Kako se može doći do poznatih osoba? Zamislimo sad da ja imam pare, hoću da dovedem poznatog glumca/pjevača na neki skup. Kome da se obratim?

8. Ја не могу да замислим да ти имаш паре јебига.

9. Champy
    Kako se može doći do poznatih osoba? Zamislimo sad da ja imam pare, hoću da dovedem poznatog glumca/pjevača na neki skup. Kome da se obratim?

Ко ти треба? Имам на лагеру Маринка Маџгаља, Дејана Луткића и Миру Шкорић.

10. A đe da nađem menadžera?

11. Kako se može doći do poznatih osoba? Zamislimo sad da ja imam pare, hoću da dovedem poznatog glumca/pjevača na neki skup. Kome da se obratim?

npr. za najveću zvijezdu na ovim prostorima, DJ Shoneta, imaš OFFICIAL BOOKING PHONE na njegovom sajtu. a i ovo što kaže Skočimiš.

12. Ај ако сазнаш пошаљи ми број Јашара Ахмедовског.

13. Ja ba, Turkinju, đe bi on nešto drugo...

14. A šta ako je smak svijeta predviđen za 21. decembar AL PO PRAVOM KALENDARU, JULIJANSKOM KALENDARU? TO ONDA DOĐE ZA 13 DANA!

https://www.youtube.com/watch?v=0zTNYxmsXMw