Разноразно питање

1. A šta drugo da očekuješ od jednog Turčina? :)

2. Jel ima neko od vas da je nedavno upisao ili završio policijsku akademiju?

3. DV, jebote, počinjem da se brinem zbog tebe... Da nisi neki serijski ubica? Mislim da imaš blokče u kojem zapisuješ sve pojedinosti o autorima sa Vuke. :)

4. Ма јок бре Чампи, то ми другар из средње. Знам уживо 15-ак аутора, јебига. :)

5. Koja je najbolje ocenjena defka na sajtu?

6. моја баба
    и сир и војна музика

7. Đe su komentari ispod defke? M, Kurde?

8. http://singidunum-online.com/shope/images/a30405x.jpg
    Колико бих могао да добијем за овај сребрњак? Нашао сам га случајно у једној кутији, па бих га продао, јер ми не треба. На једном сајту му је сена 20 евра да се купи, па верујем да бих могао добити једно 10-15 евра у некој златари.

9. je l' ovo neki bag, il stvarno reservoir dog ima 430 pratilaca a gavro 607?

edit: krompir, zašto bi prodavao zlatari za manje pare kad možeš tako za veće (pogotovu ako imaš sertifikat autentičnosti)

10. Врабац, немам сертификат, имам само оригиналну пластичну кутију. То је ћале добио од предузећа 1981. године, тад је рађен тај новчић због тог светског првенства.
    Продао бих ја радије неким нумизматичарима, не због кинте мени, већ ће златари то да претопе па ће некој риби да ураде ланчић са именом и наплатиће јој 764 пута више, на пример.

11. Драги ондулатори како је могуће да аутор који је активан преко 2 године, који има преко 120 живих дефки са просјеком инад 39, нема ни једну одабрану из категорије!?

12. Pa ima par primera, ja sam vidjao ljude koji su po tri godine i nemaju odabrane a aktivni su na sajtu, cini mi se torima da je tek skorije dobio a preko tri godine je, binba, mislim da dusan1001 i dalje nema a preko dve godine je i ima ih jos. Ja znam jer obicno predlazem za odabrane ljude koji ih nemaju ili kad me nesto bas odusevi.

13. На Душана сам и мислио, мада то није ни битно. Човјек је јебено заслужио одабрану.

14. Jebiga, kad predložite u pogrešno vreme - bacite link do autora koji po vašem mišljenju zaslužuje odabranu na PVT, ja ću pregledati pa kad mogu i ako ima šta vredno, staviću štiklu. Nemojte samo da pronađem neki ortakluk ili drugu vrstu prljave radnje (ne kažem da je to u pitanju, samo napominjem) jer će posledice biti katastrofalne za predloženog (za vas ne, samo za onog koga predlažete).

15. Kad si tu vec bruce vidi valja li ona sto sad po stoti put predlozih i odaberi dusanu nesto usput. Jedan od duhovitijih ljudi po gorumu, odmah posle kiza a mislim i da sam ga malo i citao.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.