Разноразно питање

1. Брусе провјеравај ме до сутра. Само сам примјетио да човјек и још пар њих заслужује одабрану. Немам ја ништа против да неки аутори имају 20 и више одабраних јер заслужују да имају али брате ред је да неко ко има преко 120 дефки има бар једну одбарну јер доприноси сајту.
    Мало ми је лакше.
    п.с зар је дозвољено слати ондулатору ПВТ са оваквим сугестијама!?

2. Ништа, ал шаљемо Брусу линкове од својих профила хаха

3. I moglo bi da se ko posalje poruku moderatoru sa molbomza odabranu da se otvori tema na forumu i kace printovi, uz prateci ban.

4. п.с зар је дозвољено слати ондулатору ПВТ са оваквим сугестијама!?

Nije dozvoljeno, ovo je otvoreni poziv kakav sam ja već ranije postovao i neki ljudi su dobijali odabrane - ja jedino ne prihvatam direktnu sugestiju tipa "ta i ta defka" nego samo "taj i taj autor", da mi se skrene pažnja da je neko dobar jer mi je teško da pratim pojedinačne autore, pogotovo novije...

Znači, samo meni i samo kad to zatražim i samo ako ste raspoloženi.

EDIT: I bez garancije da će biti odabran, ali sa garancijom da će biti pročitan. :)

5. Мој предлог је јаван. УНУЛ ЕСТЕ МОГША! Може ли то ? :Д да се освежи насловна мало

6. Ео и јавно да се захвалим на разумијевању.

7. Који бре Могша, си прсо?

8. Деветар Цокулић
    Мој предлог је јаван. УНУЛ ЕСТЕ МОГША! Може ли то ? :Д да се освежи насловна мало

+10000
    :ulazi na devetarov profil i čita defke i nedaje minus samo pluseve:

9. jel zna neko o čemu se radi, stiglo mi u inboks stranice na kojoj sam admin? tek sad sam ušla da vidim a njihove pretnje se nisu ostvarile uopšte
    http://i46.tinypic.com/2v0oirs.png

10. ponovo lol

edit: ne ozb ovaj security team akaunt nema akaunt, to jes ne može da se ode na taj profil vrne me na početnu

11. Autor Einstein je 65. ili 75. na rang listi, ima 300 i neku defku, a nema odabranu. :(

12. Имао је доста дефки дана, а видиш да није писао ево 11 мјесеци...

13. ponovo lol

edit: ne ozb ovaj security team akaunt nema akaunt, to jes ne može da se ode na taj profil vrne me na početnu

Мислим да је то нека фора фишинга.
    Било је и каизену на страници стигло то...
    Ђе да верификујеш преко апликације..

14. i ja sam odmah pomislila da je fishing pa nisam ništa kliktala, a stiglo je u sredu zato rekoh da tek sad vidim i još ništa se nije desilo...

15. Јок море, оће да дигну шифре... Докони људи, што ћеш...

16. Jebeš defke dana, nema prs' čo'ek.
    I kakve veze ima kol'ko nije pisao? Džimi se nije ulogovao 100 godina, a jedno dva meseca nije silazio sa naslovne.

17. Није нам налећела нека његова дефка, зар је то тако невјероватно? И какве везе сад има је ли се Џими улогова сто година или није, а добио је одабрану?

18. Са дефком дана колико знам немаш било каквих погодности на сајту. СМарко нисте довољно објективни, моје мишљење. Фаворизујете неке ауторе.
    Понављам, то је моје мишљење.

19. Ајде искрено, кога ја фаворизујем кад већ имаш то мишљење?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.