Разноразно питање

1. Čime da te gađam što širiš neistine? M?

2. Ček, ček, ja sam pokušao .. jesam li barem bio blizu?:D

3. pokušati da pogodiš i biti privilegovan da vidiš groblje defki nije isto

4. Jel zna neko gateway username i sifru za telekomov HG520c ruter. Probao sve sa net-a, nece.

5. Ima li neka normalna trkačka igrica u koju đe udariš autom 250 na sat u zid auto se svo slomi a ne ka u onaj Need for speed i slične đe se auto pri toj brzini i tom zidu samo malo očeše. i da nije zahtjevna puno.

6. Flatout 2, sjebu se kola.

7. Ima Meša. Nju sam igrao davno.
    TOCA Touring Car series
    Zadnja je mislim TOCA Race Driver 3 . Starija je igra pa nije puno zahtjevna :)

Evo i kako izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=PJSDZSVvS5o

8. што ми хром отказује, стално ми излази ''гугл хром је отказао, желите ли поново да га покренете?''. дешава ли се још неком?

9. Meßa, možemo naćas kroz blok, da se potrkamo pa ko što ponese. Mislim da bi to bilo dovoljno realno :-)

10. Ada Paninaro, opičite onom pravinom put Tuza, tamo nemate đe da udarite ... bez na onu krivinu kod mosta na Cijevnu onamo ...

11. Jel zna neko gateway username i sifru za telekomov HG520c ruter. Probao sve sa net-a, nece.

user admin
    password ztonpk

12. Имал ко ође искуства са наручивањем нечега из САД или В. Британије и допремања тога нечега овамо? Конкретно, 'тео бих да наручим фонтеле, па ме интересују тарифе и сигурност пошиљке.

EDIT: мож и ове земље

Australia, France, Germany, Spain, Canada

13. Мислим да треба да провјериш колико је сигуран тај неки добављач, али колико сам скапира' може лагано нпр да ти пошаље тел који не ради и изио вук магарца...

14. Тео бих дузмем ово, добављач је Гугл лично, али немам појма како бих га безбедно допремио 'вамо.

15. Постоје људи који се баве добављањем преко интернета, неки само са ибеја, неки са само неких сајтова, а неки са свих сајтова, узму ти провизију наравно, потражи по форумима, ја не знам ђе бих те посла', зна' бих да је ЦГ у питању, али за вас немам појма, дако ти неко рече...
    Али што се тога тиче, претпостављам да је 100% сигурно.

16. Smare, aj kad si tu, kaži mi koji je bio skor moje poslednje obrisane defke. Hvala.

17. Mogla je izaći na 450:6 :(

18. Retarde, ocarinice ti to. Sve preko 70$ se oporezuje. Imas ljude po Bg-u koji narucuju za nadoknadu (nisu bas ni preterano jeftini, kako ko) sa ebay-a, ali bolje da nadjes nekog bosanca poznanika da to naruci, jer tamo valjda moze da se otvori racun za paypal. Ako kupujes preko ebay-a samo od visoko rangiranih prodavaca, da ne dobijes kamen u kutiji. U svakom slucaju, paz da te ne izadje skuplja pita od tepsije. Ono sto znam da rade jeste da kupuju take stvarcice po madzarskoj, pa pri prelazu granice jos vrate porez. To naravno ima smisla samo ako imaju Nexus4 u Vengriji, a ne znam da je tako. Takodje, stagod da kupis - jebo si jeza ako ti ustreba garancija...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.