Разноразно питање

1. Ма мени би најмањи проблем био да скокнем до Маџарске и пазарим тамо (живим у Војводини, није ми далеко), али фора је што Нексуса нема у Маџарској, има га само у Australia, France, Germany, Spain, Canada, United Kingdom, United States, а у наведеним земљама немам никог ко би ми га могао донети у неко скорије време. Ценим да ћу лову да скупим за неких месец дана, тако да имам још времена да размишљам. Хвала и теби и Смарету ♥

2. moguće je da ti pošalju ali šansa da ga dobiješ je 5:10 što je isti odnos i kod šansi da ga dobiješ ispravnog. Ima da te oderu kao da si 10 takvih platio.

3. Видим ја да ћу добрано да се намучим ако хоћу Нексуса.

4. Jel Srbija ima više taj pejpal?

5. Pa nisu ludi da puste paypal, sta bi radile sve ove govnjive banke i lihvarski western union?
    Al ja imam paypal u Nemackoj, posaljem pare po kombiju koji ide u 2:30 ujutru iz Markovca drugaru, on uplati tamo na racun, ja licitiram na Ebay, stize kod njega, isti kombi mi vraca robu ovamo... In your face drzavo!!!
    Jes da se jebavam, al brate staga sam stvari dzabe kupio...
    Krenuo sam i da prodajem i saljem postom odavde, ali mi je nasa usrana carina to zabranila posle 7 slanja, zanimalo ih je strasno, kako se to meni placa.
    Al najvise, NAJVISE se iznerviram kad pocnu da kenjaju kako se oni bore da dovedu paypal u Srbiju...

6. Ču nisu ludi da uvedu Paypal, pa kako ću ja uplaćivati tokene za brouzer igre...

7. Lalo putem SMS-a, gde ce te sve kostati vise nego duplo.

8. Треба ми нека радио станица која пуста претежно страни поп-рок (Стинг, Стоунси, Блек, Крис Ајзик и тако то). Има неко неку ваљану препоруку?

9. Hahahahahaha Bačje, nemoj da ložiš čoveka. :)

10. Вучице ови пиче неки нигерски аренби...

11. Jedan film serijala biće posvećen Brozu i drugim državnicima njegovog doba, kao što su Sukarno, prvi i doživotni predsednik Indonezije, i zajedno sa Titom jedan od osnivača Pokreta nesvrstanih, Hajle Selasije, car Afrike, Idi Amin, vojni diktator i predsednik Ugande, Bokasa, car Srednjoafričke Republike, Gadafi, predsednik Libije, i mnogi drugi koji su nominalno bili nesvrstani, a u suštini diktatori. Broz je vrlo često bio sa njima, i usko povezan, a na njegovoj sahrani ipak su bili svi državnici sveta. Jedini “neokaljani” u svojim zemljama koji nisu proglašeni za zločince bili su Tito i Fidel Kastro. Zanimljiv dokument koji poseduju “Filmske novosti” su i dve posete Če Gevare, koji je boravio u Beogradu i na Brionima, zajedno sa Raulom Kastrom, rođenim bratom Fidela Kastra, koji je sada predsednik Kube.

Izvučeno iz ovog članka
    http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=24&nav_id=671688

12. Znači, Raul je ovaj desno, a ovaj lijevo?

13. Десно је Омар Фернандез Кањизарес, а не Раул. Тако каже гугл.

14. Da nie slučajno Mičel Salgado?

15. Кад радим са тачношћу од 10^-5, јел као нулу третирам 0.000045 или 0.0000045? Формуле ми кажу да треба са 4 нуле после зареза, здрав разум ми каже да треба са 4 нуле после зареза, ал гледам радове од прошле године и видим да су радили са 5 нула.
    Шта има иначе?

16. Kad je na -5, ide sve ukupno 5 nula, tj 4 nule posle zareza.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.