U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jesu li mogli sređivati sami sebi definicije i ostalo?
Jesu, ali samo one koje su nastale u toku ktitorisanja.
Ojdo na posa.
Đe ima da se kupi stakleno oko?
У продавници стаклених очију.
kod optičara. ili onih koji prodaju ta medicinska pomagala. uglavnom se koriste sada plastične oči, stakleno ćeš naći kod nekog čiče ili u antikvarnici, ili buvljaku :)
E fala, oću da muvam pičke na fejk stakleno oko.
oćeš baciš oko na najbolju ribu u KG? hahahaha
hahaha tako nekako.
1) Zasto ljudi fejslajkuju postere i reakcija sa Vuke? Da pokazu kako imaju smisla za humor?
2) El moze neko da mi prokomentarise nesto, mnogo mi ide na tukija to sto imam 1299 komentara..
Прокоментариши сам, ко те јебе.
http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/dzoni-stulic-nisam-ja-najveci-problem-u-bosni
aj neka neko fotošopuje ovu sliku i neka mu stavi puškomitraljez u ruke da napravimo poster "džoni pićka ustaška" i da ga metnemo u odabrane.
Komentarisao sam ti Peri
hvala papite, retardirano mi bilo da komentarisem sam sebi..
meso, http://i45.tinypic.com/2d0l6r9.jpg
Haha.
Uz malo dorade i krvi, vrh slika!
То види са ЈеахБатцхем, он је вичан фотошопу.
Koliko dugo može stajati sarma da se ne pokvari, ako se drži u frižideru i ne podgrijava?
maksimalno nekih 3 dana. provereno!
Sve zavisi od temperature
Брате, мени ова сарма што сам јео јуче стајала од неког четвртог-петог јануара и ништа јој није фалило.
Koliko dugo može stajati sarma da se ne pokvari, ako se drži u frižideru i ne podgrijava?
Ja sam sarmu pravljenu za NG jeo na Bozic i to najopustenije, ne bih ni znao da je matora toliko da mi keva nije rekla.