Разноразно питање

1. DBSK 97
    ko od moderatora je napravio profil na fejsu pod imenom mode rator?

Курд направио, а користиће га сви. мада не контам који ће курац смарку кад нас има све на фејсу. Мада опет готивно је јер кад молиш за одабрану у инбокс не знаш кога молиш па не знаш оћеш ли фасовати банану или одабрану лололо. Тако да памет у главу кад молите :)

2. До јаја је идеја, само контам да неки модови никад неће тамо улазити, али добро.

3. dajte link od tog profila ima 2 mode ratora..
    pitanja:
    zašto je ukinuto da možemo sami da menjamo i brišemo naše defke ?

4. Peri d platapus
    dajte link od tog profila ima 2 mode ratora..

Ево га

5. Jel me zajebavate da je napravljen profil na FB samo da bi nolajferi mogli da smaraju i tamo..
    Trebate vi kolektivno na lecenje zavisnosti.. Ovo je transfercina samo takva..

6. Gazimudo
    Jel me zajebavate da je napravljen profil na FB samo da bi nolajferi mogli da smaraju i tamo..
    Trebate vi kolektivno na lecenje zavisnosti.. Ovo je transfercina samo takva..

ТИ СИ САМО ЉУБОМОРАН ЈЕР ТИ МОДЕРАТОР НИЈЕ ПРИХВАТИО ПОЗИВ ЗА ПРИЈАТЕЉСТВО, ОПААААААААААА!

7. Уу модови шта вам реко за лајферисањеее...

8. enemyofthefreeworld
    Уу модови шта вам реко за лајферисањеее...

Konkretno, isprozivao sam one zbog kojih su modovi napravili profil :)
    Devetare, Holmse, odmah si me provalio.. :(

9. O čemu se radi ođe zna li ko a klip je predugačak za moje poimanje gubljenje vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=oPfGWsdtBcI

10. Koliko dug post na forumu je predug? Ima li neko opšte pravilo ili zavisi od sadržaja posta?
    Ja ću pokušati da se ograničim geometrijski - do oblika kvadrata. Sve duže od toga je predugo. Am i right?

11. Jovo, o čemu priča ovaj tvoj zemljak što ga okačih? Eto ga izviše tvojeg posta.

12. Koliko dug post na forumu je predug? Ima li neko opšte pravilo ili zavisi od sadržaja posta?
    Ja ću pokušati da se ograničim geometrijski - do oblika kvadrata. Sve duže od toga je predugo. Am i right?

ti voliš da kucaš. čovjek treba da radi ono što voli.

13. Jovičiću tebi je dozvoljeno samo 100 karaktera.

14. Ti ga baš pretjera. Pa onda bi postao anti-Jovičić, a to bi dovelo do poremećaja u prostorno-vremenskom kontinuumu.

15. Koliko dug post na forumu je predug? Ima li neko opšte pravilo ili zavisi od sadržaja posta?

Чуди ме што ниси отворио посебну тему за то питање.

16. Lijepo je kad se čovjek čudi, to znači da je još živo dijete u tebi.

17. Pravi li Kusturica jos uvijek one sokove Ce Gevara od maline, Tito od borovnice i tako dalje?

18. koje si mogućnosti imao kada si ktitor?

19. Pristu groblju, neograničeno si mogao da praviš definicije/postere/reakcije, ime si mogao da mijenjaš, više boja za pozadinu si imao, mogao si da pišeš onim gej šarenim slovima na čet, imao si uvid u to ko te prati, ko ti je omiljenovao definicije/postere i reakcije... Preskočih li što? E da, i imao si pristup još jednoj preglupoj stvari - ktitor forumu.