Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Imas one uredjaje sto primaju kartice sa telefona, a ubodes ih u ono gde se pale cigare
Koje je najbolje vreme za postavljanje definicije?
Сутра.
Јуче. Ја за 17 минута 3 оцјене на дефки а у фазону сам димам и неке пратиоце.
Ma znam dimaju, ali me ovo interesuje može li preko telefona, moj ortak je imo neku nokiju i moglo je, kod mene je Samsung GT-S6500D.
od 5 pa do 9 ujutru, ne verujem da me svaki put usralo da dobijem oko 40 ocena
јел постоји неки овако цртани сличан овоме по епизодама и то?
http://www.youtube.com/watch?v=ep65rr-9qjQ
Negde posle ponoći. Velika je šansa da ti defka do sutra popodne ostane na trećoj ili četvrtoj strani. A i to što kaže Hombre, možeš i u to vreme da postaviš defku ako ne spavaš.
Добро је да знам. Мислим реално да за пола чуке имам 4 оцјене нема никаквог смисла. Кајзене читај за ауторе када они неће.
osim u slučaju da sam ja budan jer je u to vreme najmanja gužva pa lakše procenjujem defke za brisanje - mada je to mač sa dve oštrice, ako je stvarno dobra dugo će ostati na prvoj strani, ali malo ljudi daje ocene noću
jedan moj ortak je pokusao sa iPhone, radi ali ocajno, jer dok si u gradu, regularne stanice imaju jaci signal (valjda je zbog toga)
mhm..hvala ljudi :)
mng sam se iznervirao juce.
nije me mrzelo i izvadio statistiku za svoje u poslednjih mesec dana, definitivno više ocena (20% više) na prepodnevnim, nego na popodnevnim.
Imam samo dve noćne (od ponoći do 8h), pa ih nisam uzeo u obzir.
јел постоји неки овако цртани сличан овоме по епизодама и то?
vec si pitao to jednom jebotebog
pa gleda se čoveku ponovo :)
Znas li koji je program koristio?
nije bio program, nego neka spravica koja pretvori telefon u FM predajnik
Za ovo je potrebno da telefon ima i radio emiter, što vrlo mali broj telefona ima, znam da sam video na nekom novom Huawei telefonu, ali ne znam model.
Ima li neka javna ličnost koja se proslavila tek nakon smrti? treba mi za reakciju
van gog