Разноразно питање

1. VelikaKonzerva
    nije bio program, nego neka spravica koja pretvori telefon u FM predajnik

Imam ja ovo, dobra stvar mnogo, samo nadjes frekvenciju na kojoj nema neki radio i cepas miziku sa fona. Ja to u autu slusam ali moze i kuci ako imas radio a uz to se dobija i daljinski i punjac za kola. Nisam ovde vidja a ja sam platio oko 15ak evra cini mi se, brat mi kupio u svici preko nekog sajta tako da vidi po limundu, mozda ima.
    Evo, to ti je to:
    http://www.appleoprema.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=462&category_id=43&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=0
    A videh na nekom hrvatskom forumu i da izgleda moze i na drugi nacin, nisam sve citao, evo ti link:
    http://www.jabucnjak.hr/forum/ipod/53156-iphone-u-automobilu.html

2. mada se može reći i za Džejms Dina

3. hvala ljudi :D izbaciću za Tošeta, pošto onda može i muzička da bude

4. Može li ban od 3 meseca?

EDIT: Hvala unapred!

5. Узроковано Кајзеновом ујдурмом хоће ли неко читати дефиниције?

6. Oće, CKM, Džoni, Brus, možda Al Bandi i naravno Ciklon. Možda naiđe još 10-ak nas koji povremeno čitamo i to je to.

7. čitam ja redovno, glup sam za reakcije :)

8. Ја вала нећу да објављујем ништа од дефака у следећих 40 дана, једино можда на дуплом неке глупости. А таман сам се бијо залетијо. :Д

9. Ja taman nemam inspiracije ni za lek. :))

10. ja citam par puta dnevno :)
    a taman sam napisao drugi deo romantika, di je, sta radi i sto je nema serijala, samo cekam da prodje posast pa da izbacim...sjebo je kaizi nas definicare, a ne bih izbacivao neku "obicnu" defku da mi bude jubilarna stotka...

11. kojom logikom izlazi spisak definicija ispod ove narandžaste reklame OSVOJITE NAGRADE?

meni već pola sata stoje iste, nema novih, a i ove što stoje sam sve ocenio.

12. pa nove se ubace, ako nema novih, znaci da niko nije pisao.A posto niko ne pise, izbacicu sad ja 2. deo, ostace tamo gore do sutra, nadam se, ako je ocajno ocenjena opet izbrisacu..
    EDIT: izbaceno

13. momentalni zastoj, rešiće se

14. Ево, ја обећавам да ћу сваки дан читати бар 50 дефиниција.

15. Ео, ја ћу да обећам минимално 50 датих минуса, све што плусирам је гратис.

16. Ај се организујемо, кад могу ја да дневно оценим тих педесет, а толико нисам у претходних месец дана, могу сви.

И приметио сам да дневно има десет добрих, остало говна.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.