Разноразно питање

1. nije fora da samo ocenite, treba i čitati - bolje dajte deset kvalitetno zarađenih ocena nego samo da raspirujete vatru...

2. Podrzavam jebacev predlog. Ne verujem da bih bas mogo 50, smorio bih se, ali 20-30 dnevno mogu.
    EDIT: Citanje se podrazumeva

3. Jbg, roknuo sam obe svoje današnje, iako behu u plusu... Sad vidim da je reakcionarstvo povuklo pažnju.

Ne verujem da bih bas mogo 50, smorio bih se, ali 20-30 dnevno mogu.

Zavisi i kakve su defke. Ako ima kilometarskih, treba vremena.

4. Kad modovi ovo ne bi mogli da vide, predlozio bih da se dogovorimo preko fejsa za neko vreme i da tad izbacujemo i citamo jedni-drugijeve defke, da se ne zamaramo cesljanjem kroz ove lose....ovako, ostaje nam da se nadamo da su reakcije privukle paznju onih bas losih...

5. Брус лако можеш провјерити ко хејтује а ко чита.
    Чињеница је да се дефке слабо читају, што јес јес.

6. Прочитао сам ја свих педесет.

7. Doista. Neko vreme su se citale intenzivnije, imale su i do 40 ocena, u zadnjih par dana, bas slabo...pre 34 minuta sam izbacio defku, samo 7 ocena i jedan komentar, a juce je isto bilo, ako se secam i kod tebe je bio slucaj Riho...

8. naravno da mogu proveriti, ali nije poenta u tome da se nadmudrujemo ko će prevariti moda, a koga će mod da uhvati - jebeš ti zabavu ako se igramo Dačića i Šarića...

9. Увијек ме је занимало како изгледа Вукајлија на профилу ондулатора. Како откривате те зајебанције, хејт, дупле и све то. Био би фазон да неко уради принт скринове или нешто слично. Двидимо и ми смртници те даворије.

10. Ja se sećam dana kada sam se ja tek ulogovala, to svaka moja defka kao novajliji imala minimum 30 bodova... Good times....

11. И мене исто, ал' чини ми се да им Кајзен не да да деле то са нама смртницима...

12. bahanalije brate, svaki čas umesto reklama iskaču 3d animacije golih žena, a kad god otkrijemo veliki hejt dobijemo kapućino iz CD plejera...

13. svaki čas umesto reklama iskaču 3d animacije golih žena

Ђе лоше мој Брус лоло

14. Moram da promenim avatar, licim sebi na onu spodobu sto izlazi iz bunara u onom japanskom filmu, valjda se zvase "Krug"...

15. ВРАЋАЈ ПАПЕРЈЕ111

16. svaki čas umesto reklama iskaču 3d animacije golih žena

Evo da se priključim. hahahahahahha

17. Evo da se priključim

И тако и Тург смањио с читањем...

18. Оценио сам дефку Гелер Арловског, а и даље ми стоји горе-десно?

19. neki je problemčić, i meni stoje sve iste gore desno - rešiće se

20. Vracam, Turgi, koliko sutra, veceras sam u nemogucnosti. :) Smorkice, bas si sexy. ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.