ma.. u čelo :D
hahahaah ko da je rekao stavis teglu u krastavac
Najduža definicija?
Олланик, одговор и није баш толико једноставан, барем ја тако мислим. Копирам свој пост у вези тога са неке друге теме:
hmmmmm,ne...odgovor je jednostavan,razmisli,skapiraces,ako ti kazem,videces da si i sam to mogao reci,kao i bilo ko drugi
'Aj' kaži jer već pizdim zbog ovog kurca od malopre.
e,da,jos jedno zajebano-ako se vratis u proslost i ubijes svog dedu dok je mladic bio,pre nego sto je tvog caleta napravio...sta ce se desiti sa tobom?
Menijesamodosadno, moguće je.
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_transplantation
Njegov tuki je jebao. ON (naglašavam !ON!) nije.
Nestaćeš. Kao u "Povratak u budućnost".
Олланик, верујем да знаш да је то са дедом јако сложен и познат парадокс. http://en.wikipedia.org/wiki/Grandfather_paradox
Сморила спика, одо да серем...
Po mom laičkom mišljenju, nećeš jebati.
Jao Jogurte, šteta što nisi bio u NS da mi budeš sagovornik u ovakvim spikama, baš sam bio u elementu! Ako me razumeš. lolo
znaci,nestaces ti,tvoj cale i sve sto ste ikada uradili i postigli u zivotu?kako,kad si dosao iz takve buducnosti,ne moze priroda da se menja samo zbog tebe?
Kao prvo, kada bi bio u mogućnosti da putuješ kroz vreme, zašto bi se vraćao nazad, i zašto bi ubio svog dedu?
Zar nije pametnije da odeš u budućnost, opljačkaš banku i vratiš se u sadašnjost sa parama. Tako da faktički, banka nije ni obijena, a ti imaš pare?
Ма ајмо сад, хоће ли Ахил стићи корњачу, хоће ли стрела икад стићи до мете...итд, итд... Математика може бити добра зајебанција.
Čekaj, troluješ i obaveštavaš da troluješ? Pa to ti sinko neće poleteti.
Разумем те брате у потпуности, јебига... Нађемо се ових дана опет на вопс и џунглу, ако не разумеш. :)
a ako se osusi tutkalo sto drzi pinokijev nos slijepljen za lice, pa mu isti otpane, a djepeto mu nabije drugi komad drveta umjeto nosa, ne govoreci nista vili, da li ce mu opet porasti nos kad slaze?
А оно кад се вратиш тако кроз вријеме, па видиш да ти је баба намртво добра цупи, би ли пао у искушење да направиш свог оца? Поготово ако се палиш на винтиџ? А?
Misliš, pičkom oko kurca?