Разноразно питање

1. Aha, tako dakle... Ne mora to sa velikim molba, moze ovako kako je Bruce napisao, vec sam napisao dobar deo, samo sam promenio formu sad... Hvala na pomoci.

2. Sinđeliću, napiši broj prekršajnog predmeta da bi znali o čemu se radi - npr u gornjem desnom uglu ili u tekstu koji ti je Bruce dao umetni u tekst. Npr:

Predmet broj:-_______

Sudiji za prekršaje
    okružnog suda u Derventi

Okrivljeni: sinđelić88

Predmet Molba za odobrenje isplate kazne u mesečnim ratama

Rešenjem ovog organa broj ______ od _______ obavezan sam da za učinjeni prekršaj platim novčanu kaznu u iznosu od _______ japanskih jena.
    Obzirom da mi primanja ne dozvoljavaju da celokupan iznos kazne isplatim odjednom, a želeo bih da postupim u skladu sa zakonom i pozitivnom praksom te za učinjeni prekršaj i platim kaznu koja mi je određena molim vas da mi izađete u susret i omogućite plaćanje kazne na više mesečnih rata.

u Modriči, 02.12.2014.
    Možeš i da dostaviš dokaz o visini primanja a i ne moraš.

3. i ovo ti je 50 eura

4. E to, ja se baš ne razumem u te pravno-formalne stvari, znam samo što sam zapamtio iz poslovnog prava, ali imam iskustva sa obraćanjem nadležnima :)

5. bruce bre, jesi nadležan? što mi banovalo kuma?

6. nije bio dobar, neko mu čačkao postere, a on se brcnuo

7. Odbanirati Direktora, ne?

8. Nije moj ban, ne mešam se.

9. ja bi mu pridao jos jedno 20 dana

10. Glupo je za Atifa da je banovan onoliko dugo, kad su skoro svi za isti taj prekrsaj odbanovani. Smaram al tako je. Odbanujte ga plz

11. Odban za Atifa i Pazloa.
    Naredjenje!

12. ja bi mu pridao jos jedno 20 dana

što? dirao i tebe nešto, pani?

13. Pa kad je džentlmen.

14. otpratio me :(

to je, sigurno, bila jedna promišljena odluka. počeo si da osciliraš u kvalitetu, brate...pišeš govna neka, to nisu definicije. uvatiš se sa ovim tvojim crnogorcima i napadaš granjku... ništa zanimljivo od tebe. zašto da mu zakrčuješ " pratilačke"? to što te otpratio pozdravljam.

15. sada se bojim da ces i ti da me otpratis

16. Šalu na stranu, loš je osećaj vrlo, naročito ako žensko napušti.
    Bolucka, žiga s promenom vremena.

17. paninaro, nije isključeno...

kaunt, tebi sam obećala da ću da te izbacim iz pratnje čim te umoduju.

pani, tebe neće nikad umodovati.

18. kaunt, tebi sam obećala da ću da te izbacim iz pratnje čim te umoduju.

Prvo, ne znam otkud to da će mene da ovlaste?
    A drugo, što da me otpratiš, nisam još okačio olovku o klin, majku mu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.