Разноразно питање

1. P R T I
    R
    T
    I
    do smrti

2. Ako zena promeni pol i stavi kurac i onda jebe muskarca koji je promenio pol i sad je zensko, sta su oni onda? Osim sto su bolesnici...

Da se ne primecuje da cu odradjene operacije, moglo bi se reci da su normalan par,a? Pod uslovom da ne znaju jedno za drugo...

3. ma momak i djevojka, par, sta ce bit.

4. Gde možeš ne znati kad ona mora da koristi lubrikant, a on pumpicu?

5. Jebo vas ćaća, nek se vole!

6. Nema tu ništa normalno.

7. Ako zena promeni pol i stavi kurac i onda jebe muskarca koji je promenio pol i sad je zensko, sta su oni onda? Osim sto su bolesnici...

Da se ne primecuje da cu odradjene operacije, moglo bi se reci da su normalan par,a? Pod uslovom da ne znaju jedno za drugo...

Ovi mi deluju srećno.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2513765/Florida-couple-engaged-undergoing-sex-change-operations.html

8. meni izgleda malo previse operacija, vremena, novca i energije da bi se jebalo kurcem u picku, kad to mogli i ovako, samo obrnuto.

inace, ne zanima me sta ko radi privatno, realno ima mnogo gorih "seksualnih" stvari koje mogu i heteroseksualci da rade od pederskog jebanja u dupe.

9. Zato si ti samo presadio kosu i metnuo silikone, jeftinije... looooool

10. Definitivno moram da se unormalim i da pocnem da lezem u normalno doba neko.

11. Gde je tema za reakcije koje nece vise biti aktuelne?

12. Gde je tema za reakcije koje nece vise biti aktuelne?

Kako?

13. Ima ona neka tema gde se tura sadržaj koji je aktuelan samo u određenom periodu. Nije samo za reakcije. Ne mogu sad da nađem, pretražiću kasnije temeljnije, ako se niko ne seti.

14. Nisam siguran da je na to mislio :)

15. a, to je Urrad 2.1 - stara verzija

16. Je l' ovo formalna forma molbe ili treba nesto drugacije?

http://3.bp.blogspot.com/_U6JlHamywvY/TK1tEeLcIAI/AAAAAAAAAIg/RNFewnMPVRc/s1600/molba.jpg

Ja saljem sudiji za prekrsaj da mi odobri placanje u ratama, pa bih hteo da bude skroz ispravno. Slao sam jednom vec molbu, ali ne previse ozbiljnu pa mi je ova varijanta odgovarala. Jedino me buni sto sam u vecini molbi koje vidim tu i tamo zaticao veliki naziv MOLBA na sredini i nigde nije pisalo ime i adresa primaoca u sadrzaju molbe. Kontam da se to podrazumeva jer je ocigledno upucena tome kome saljes...

Je l' treba nesto da se izmeni?

17. Ovo je nekadašnji CV. Molba sudiji za prekršaje mora da sadrži tvoje podatke, kome se obraćaš, šta si napravio, koja kazna ti je raspisana i šta bi ti želeo da ti se odobri. Obavezno navedeš i razlog za traženje plaćanja u ratama.

npr:

sinđelić88

Sudiji za prekršaje
    okružnog suda u Derventi

Predmet Molba za odobrenje isplate kazne u mesečnim ratama

Dana 25.11.2014. učinio sam saobraćajni prekršaj u smislu odredbi zakona (pa prepišeš iz rešenja o kazni sve što si napravio i gde su te uhvatili) tajitaj za koji mi je određeno da platim novčanu kaznu u iznosu od (tolikoitoliko).
    Obzirom da mi primanja ne dozvoljavaju da celokupan iznos kazne isplatim odjednom, a želeo bih da postupim u skladu sa zakonom i pozitivnom praksom te za učinjeni prekršaj i platim kaznu koja mi je određena molim vas da mi izađete u susret i omogućite plaćanje kazne na više mesečnih rata.

u Modriči, 02.12.2014.

ili nešto u tom smislu...

18. Ako već hoćeš to MOLBA u sredini onda kreneš odozgo

Na osnovu člana tog i tog Zakona tog i tog, a u vezi sa tim i time upućujem
    MOLBU

da mi se to i to jer tako i tako.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.