A jesi lud sa tim socijalnim mrežama, na svakoj si registrovan. Je li ovo ona od prije neki dan što si opisivao, što kao može da se zaradi, ili je nova?
Nije ona od neki dan, ova nekako dizajnerski lepsa i pomalo promisljenija cini mi se. Al jos nista ne znam. Cekam da mi posalju pozivnicu. Drugaciji princip skroz od TSU. Al raste solidno. Pratim narednih dana pa javim.
pička ti mater'na lažljiva!
on je mene prvi obrisao sa fejsa i poslije opet dodao
MRŠ
a i sirotinja si
Znači stvarno nema smisla da moderator zajebava i vredja druge autore zbog njihove loše finansijske situacije. Misliš da se meni bere paprika u junu, dok ti 'ladiš dupe po Kaliforniji ? Eh...i posle razmodujete jeahbača jer nema ljudske kvalitete.
Sinđeliću, napiši broj prekršajnog predmeta da bi znali o čemu se radi - npr u gornjem desnom uglu ili u tekstu koji ti je Bruce dao umetni u tekst. Npr:
Predmet broj:-_______
Sudiji za prekršaje
okružnog suda u Derventi
Okrivljeni: sinđelić88
Predmet Molba za odobrenje isplate kazne u mesečnim ratama
Rešenjem ovog organa broj ______ od _______ obavezan sam da za učinjeni prekršaj platim novčanu kaznu u iznosu od _______ japanskih jena.
Obzirom da mi primanja ne dozvoljavaju da celokupan iznos kazne isplatim odjednom, a želeo bih da postupim u skladu sa zakonom i pozitivnom praksom te za učinjeni prekršaj i platim kaznu koja mi je određena molim vas da mi izađete u susret i omogućite plaćanje kazne na više mesečnih rata.
u Modriči, 02.12.2014.
Možeš i da dostaviš dokaz o visini primanja a i ne moraš.
Tek sad sam video, ali sam vec napisao. Ide koji sud, kome je upuceno i ispod u zagradi u vezi slucaja broj itd... :)
EDIT: E da, u presudi mi pise ime, drzavljanin rs, radnik...a ja sam student - izdrzavano lice, tako da sam i to napisao, za svaki slucaj! :D
EDIT EDITA:
obavezan sam da za učinjeni prekršaj platim novčanu kaznu u iznosu od _______ japanskih jena.
Ahahahahahahahahha, prevideo sam ovo malopre, ahahahah, ne znam sto mi tolko smesno.
Kad je Yehova bio moderator grickao sam nokte da li će definicija da mi preživi ili ne. Održavao je kvalitet, bio strog. Da se vrati.
Ja kad bi bio moderator ja bi brisao govnurde od postera, znaci stalno bi visio tamo, i smanjio bi ban na joke oke na jos godinu dana.
Ја бих умодовао Алкалоида.
И Рађарда, наравно.
Jel ima neko od vas ELLO nalog?
A jesi lud sa tim socijalnim mrežama, na svakoj si registrovan. Je li ovo ona od prije neki dan što si opisivao, što kao može da se zaradi, ili je nova?
Nije ona od neki dan, ova nekako dizajnerski lepsa i pomalo promisljenija cini mi se. Al jos nista ne znam. Cekam da mi posalju pozivnicu. Drugaciji princip skroz od TSU. Al raste solidno. Pratim narednih dana pa javim.
mi odavde imamo uglavnom
DŽELLA nalog
odbanujte zezatora
pička ti mater'na lažljiva!
MRŠ
a i sirotinja si
a i sirotinja si
Prava pjesma i tekst za ovu situaciju:
https://www.youtube.com/watch?v=sE73giFnLBs
jel zna neko koliko su stanovi u lazarevcu?
MRŠ
a i sirotinja si
Znači stvarno nema smisla da moderator zajebava i vredja druge autore zbog njihove loše finansijske situacije. Misliš da se meni bere paprika u junu, dok ti 'ladiš dupe po Kaliforniji ? Eh...i posle razmodujete jeahbača jer nema ljudske kvalitete.
što onda kačiš jagode po vukajliji da vadiš mast svima?
ne poklapa ti se priča
okle meni jagode u kaliforniji?!
Vidra jesi u Kaliforniji sad ozb pitam može i pvt odgovor
Ne obraćaj mi se više, molim te. Zbog takvih kao ti idem. Padnem. Ustanem. Namestim krunu. I nastavim dalje.
prodaj tu krunu da kupiš hranu, bezbožniče
Rasplakala si Šomija. Sad će Šomi da proda kuću na Zakintosu i kupi sajt.
Što ste nelolordi
Predmet broj:-_______
Sudiji za prekršaje
okružnog suda u Derventi
Okrivljeni: sinđelić88
Predmet Molba za odobrenje isplate kazne u mesečnim ratama
Rešenjem ovog organa broj ______ od _______ obavezan sam da za učinjeni prekršaj platim novčanu kaznu u iznosu od _______ japanskih jena.
Obzirom da mi primanja ne dozvoljavaju da celokupan iznos kazne isplatim odjednom, a želeo bih da postupim u skladu sa zakonom i pozitivnom praksom te za učinjeni prekršaj i platim kaznu koja mi je određena molim vas da mi izađete u susret i omogućite plaćanje kazne na više mesečnih rata.
u Modriči, 02.12.2014.
Možeš i da dostaviš dokaz o visini primanja a i ne moraš.
Tek sad sam video, ali sam vec napisao. Ide koji sud, kome je upuceno i ispod u zagradi u vezi slucaja broj itd... :)
EDIT: E da, u presudi mi pise ime, drzavljanin rs, radnik...a ja sam student - izdrzavano lice, tako da sam i to napisao, za svaki slucaj! :D
EDIT EDITA:
Ahahahahahahahahha, prevideo sam ovo malopre, ahahahah, ne znam sto mi tolko smesno.
Zna li neko matrice i dvodimenzionalne nizovee u pskaluu,treba mi za 1h hitno