Разноразно питање

1. Total pun SK, ovo što kaže Dankan, samo ako ti ne smeta ona antenčina

2. ЈЕБИГА БРУЦО. ИМАЈУ СПОРЦКЕ КЛУБОВЕ. ШТА ЋЕ МИ ОСТАЛО? ДА ГЛЕДАМ САД ВЕЋ ВЕЛИКУ НЕВЕСТУ? И ОБРЕЗАНЕ СЕРИЈЕ НА ПРВОЈ? ФОРГЕДАБАУДИТ.

3. Nije problem u tome Dankane, ti si u gradu pa ne znaš. Kod nas na selu prvo te oderu za instalaciju 60 evra, posle te jebu sa uslugom koju nemaš čim padne kiša u susednom selu (odmah crkne slika) posle ti pošalju servis koji cepa 10 evra za dolazak, onda opet crkne slika jer im se diglo da resetuju sistem. Posle dođe zima pa nema slike kad je kiša i sneg što je stalno, a kad hoćeš da raskineš ugovor onda platiš još dve rate i moraš sam da skidaš opremu i vraćaš.

Da ti ne pričam kako je kad ne platiš račun na vreme pa te iskopčaju u petak u deset uveče, a subotom neće da se jave na telefon.

Imam IPTV, radi savršeno, kad se desi da ne radi onda mi smanje cenu za to vreme, često imam bonuse i promocije, servis ništa ne plaćam, a dolaze za pola sata kad cimneš (znam, zvao sam servis da imam s kim popiti rakiju). Sad sam i dobio bonus tri meseca džabe HBO. Ima dovoljno sporta, koji će mi kurac sedam kanala kad mogu da gledam samo 4 istovremeno na mozaiku.

4. e da, imam i Arena sport do Nove godine džabe, a posle je 300 dinara

5. значи да узмем иптв

6. I ja moram da menjam provajdera osto sam bez sk :(

Inace ne znam da li iko ima istog provajdera kao i ja-POLARIS

7. Наравно, има и тај проблем, код мене још увек не багује нити је икад правио проблеме. Мада нисам ни ја у граду. Ми смо и даље само "градска општина" а некад смо били приградска. Свакако немамо статус града :). Нити ћемо имати, јер нас краду на ту фору као Војводину.

8. zavisi Bače šta ti treba, osnovni paket je sličan svugde

9. Ми смо и даље само "градска општина" а некад смо били приградска. Свакако немамо статус града :). Нити ћемо имати, јер нас краду на ту фору као Војводину.

Otcepljenje, autonomija, federalni model. Da preuzmemo opštinu, policiju, TENT i blokiramo prugu koja vodi od kopova do TENT-a. Rusi će nas priznati i poslati S300, Specnaz i tenkove ako im obećamo udeo u poslovanju elektrane.
    http://www.dodaj.rs/f/1V/e3/1ihe4HbZ/untitled.jpg

10. ako imaš starije televizore, ne isplati ti se IPTV

11. Obrenovcani, pripojite se surcinu ovamo mi spadamo pod grad lololo

12. ТО! За дом спремни!

13. Pogotovo sto smo najradikalskija opstina na svetu, deces bolje

14. Ја сам за!

15. i vas ćemo da hapsimo

16. ЗНАО САМ ДА ЋЕ ВАЛТЕР ПРОГРАМ АУТОМАЦКИ ДА СЕ УКЉУЧИ. БЈЕЖ ОТАЛЕ БОТУ

17. ne mogu da ga deinstaliram, obnavlja se kao Borg sam od sebe...

18. Bruse da izvines mozete samo za kurac da nas povucete...kod nas ne bi ni dosli na vlast da gospodin cume nije tako resio jer se pametni gospodin vojica(kadar ds) predsednik opstine tada nije njemu zamerio

Onda je isfinansirano da cela opstina vrvi od natpisa vojica lopov(sto je tacno jbg) i ono cuveno kidnapovanje odbornika sps-a koji je trebao da promeni stranku 7 dana pred skupstinu pa licni dolazak tadasnjeg ministra policije dacica sa teroristickim jedinicama lol i borovcanima sa njegovim "obezbedjenjem". Tada je jedna ekipa(bio i ja tu jbg za pare) telima branila ulazak u taj trzni centar, 120e sam uzeo :)

Sada doticni gospodin favorizuje radikale jer stara ljubav zaborava nema i unapred se zna ko ovde uzima izbore poyy

19. čoveče, d'izvineš, malo malo pa taj kurac nekom guraš u ruke, da nam je stalo do vas ne bi ni bili opština :)

20. Mekane su ti ruke, umetnicke, nenazuljane :)

Lakse se pliva kao beogradska opstina, beograd ima veliki budzet pa ima za sve...evo vidi obrenovac koji ima svoj budzet ;)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.