Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Сето, не лажи. МИ смо лепше пливали од свих у мају ЛОЛ
Ahaaaaa, ne znam koje ti umetnike poznaješ ali ja od cigle i maltera ni otiske prstiju više nemam, ne smem ženi da pipnem nogu da joj ne pocepam čarape :)
БРАТЕ БОТЕ ФАЛААААА! НАЈЈАЧИ ИЗГОВОР КОЈИ ОД САД ПРИМЕЊУЈЕМ ДА НЕ БИХ МОРАО ДА ЈЕБЕМ. ТИ СИ ЦАР
Da ste plivali-jeste LOL
Znam dankane, vise sam bio u obrenovcu tih dana nego u surcinu
i tamo-progar, kupinovo...
Ti si kapiram jedini ovde s kojim ne mozes da se isprozivas ko covek :)
Zato volim agilnog da zajebavam, on se trudi da vrati lolo
Dankane, to neznanje je posledica činjenice da me više ne pratiš minusima :)
http://vukajlija.com/zidarski-prsti
БРУЦА БРЕ ОЗБИЉНА ЊУШКА. САМО ШТО ВОЛИ ОНЕ ПЕДЕРЕ АЛИ НЕМА ВЕЗЕ. И ПЕТАР СЕ ОДРЕКО ИСУХРИСТА КАД ЈЕ УМРО. ВАЉДА ЋЕ И БРУЦА КАД ВАГИНОУСТИ ОДАПНЕ ДА СЕ ОПАМЕТИ.
ХАХА ЈА ТЕБЕ НИСАМ НИКАД ПРАТИО МИНУСИМА. НЕ СА НАМЕРОМ СИГУРНО.
Sa namerom dodjoh u veliki grad
Bio ja pametan godinama - svi zaposliše familije, stekoše stanove i privatne biznise, samo ja pametan stekao treće mesto na Vukajliji. Hajde bar da je prvo pa da nisam najgori, nego treće. Jebeš pamet, bolje primiti malo Kurtza pa biti imućan.
Hm. A sto ne obrises neke defke prvoj dvojici?
Ili im nadji neke lajkove, nesto
Boli te kurac
ДА БРАТЕ... ШТА ТИ ФАЛИ ЈЕДВА 40 000 ГЛАСОВА? ДАЈ ДА СРЕДИМО ТО КАД МОЖЕМО КО ИЗ ПИЧКЕ. ОДБАНУЈ МИ СВЕ ДУПЛЕ И АКО ОЦЕНИМ СВЕ ТВОЈЕ ПЛУСОМ СА СВИХ ДУПЛИХ БИЋЕШ ИСПРЕД ДОГА ЈЕДНО 30 СОМА ГЛАСОВА...
Brate ako moze toma da bude predsednik mozes i ti prvi lololo ugledaj se na uspesne
ja sa pola voda svojih duplih to rešavam
a taman i da presvisne janpi
Ti razresi onog mlecnog i dovoljno je :)
МОЖЕ КАО ТОМА АЛИ ПРВО МАЛО ДА ЈЕДЕ СТИРОПОР ЛОЛОЛО
ima ko će njega
GLAVNI, NEMA POTREBE DA ČITAŠ PREPISKU RANIJE, AL OVAJ MLEČNI TE LJUTO PROZIVA
saće prevencija
lolololololo
Hahaha jebanje maike
a nije fora u brisanju lajkova i dodavanju meni poena, to je mogao i neki drugi mod, sad me prošla i volja da opstruišem kad više nije Boris na vlasti :)
Како могу да знам где Вучић иде да посети грађане, или било који други политичар, постоји ли неки сајт, агенција, ил' тако нешто да прати њихов рад?