Разноразно питање

1. Ja imam strica koji se baš ozbiljno bavi tim golubarstvom ali ne znam ništa o tome jer ga uvek prekine neko kad krene da priča o tome kod nas na slavi.

2. iz daljine jer ne oseti da hoces da ga napadas misli daleko si pa mu ne mozes nista

3. ahahah zamisljam strica kako krene sa odusevljenjem da prica o hobiju, dobije paznju ostalih oko minut i po i onda ga neko prekine sa JESTE VIDELI MACI DISKRECIJI SISE U RIJALITIJU

4. Zec se lovi do 30 metara, sve preko je bespotrebno, bar zecova ima jebo ih sunce, nemoj pucati džaba ako se lovi kružno, hladno vrijeme, smrzla zemlja, ti opališ na zeca koji je 40-ak metara, kod tebe u puški dvanaeska za jarebicu, ono ga oprlji po guzici ništa, još rikošetira ružno pa derne kolegu u krugu tamo negdje xD

Najljepše je roknuti zeca osmicom na jedno 30 metara, dobrim pogotkom, kada ga ne proburaziš već crkne od šoka, pffff milina

Al najjači su mi oni što idu po prvi put pa love šesticom lagano, fazon ako naleti lisica, i skinu zeca na 15 metara, oderu ga na živo, neupotrebljivo meso, izrešetano nasitno xD

5. Kod mene uselu je davno postignut konsenzus da je jedina sacma vredna upotrebe cetvorka, a ako nema, moze i dvojka. Sestica is frowned upon.

Ali jebiga, brdski kraj, a zeca sve manje, vise svinja sad ima nego zeca, kiloster usati.

6. Četvorku koristim kada idemo u lisicu i šakala namjenski, u jednu cijev 6 a u drugu 4, fino rasprši i osoli tako. To sam vidio od starijih lovaca i probao i ok mi je taj pristup, pogotovo kasnije kada je hladnije. Al sto lovaca, sto ćudi, kod nas ima majmuna koji četvorkom i šesticom gađaju srne, kae MORE BAĆA, DOBRO OKO IMAM JA, jednom mi je došlo da ga opalim u koljeno pa neka šepa po lovištu govno jedno

7. ubedljivo najgori likovi koji četvorkom i šesticom gađaju srne, treba im jebati mater

8. Ne mogu da verujem kakvih ljudi ima ccc nista im sveto nije

9. Jebote svasta sam cuo, svakakvih govana ima ali da neko cetvorkom ili sesticom gadja srne, to nema nigde

10. Poznajem neke golubare, i sto se mene tice golubarstvo je najgluplji sport. Golubovi su leteci pacovi, gade mi se. Jednom sam prisustvovao kad je komsija golubar pustio golubove da lete i blenuo u njih, a drugi komsija isto golubar prolazio ulicom i dobacio nesto u fazonu “sta pustas te niskoletace hehe”. To je golubarska uvreda, oni to govore

11. Ljudi, jel ima neki program ili sajt za gledanje hd kablovske, da ima discoveru i tako to, a da nije previse komplikovano?

12. Ima neki kacen je ovuda ukucaj u guglu to i dodaj vukajlija to ti je moj savet

13. Ljudi, jel ima neki program ili sajt za gledanje hd kablovske, da ima discoveru i tako to, a da nije previse komplikovano?

Kodi

14. nadji nekog ko ima sbb neki od paketa di ima eon. naprave profil na sbb sajtu i daju ti sfru. 5 uredjaja moze da se poveze.
    koji tutorijal ste gledali za kodi?

15. Hvala vam, pogledacu, video sam za taj kodi, jel nije previse komplikovano, znam da treba sila nekih adonova?

16. koji tutorijal ste gledali za kodi?

ne znam više baš dosta se razumem u Kodi pa mi ne treba ali znam sig da je najbolja opcija za našu kablovsku kad si u inostranstvu

17. Ali tipa ako pogledaš 4 tutorijala za Kodi i ne znaš da se snađeš treba je tući sušenim falusom bika kao mene murija što te tukla u Šabcu leta gosodnjeg 2005

18. kolka je kamata na orocenu stednju u bankama? i jel se razlikuje od banke do banke?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.