Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ma ovo je sranje, nek im mama stedi tu
postanska banka daje sjajne uslove
Kod ps-a bila 10 posto na godinu svi bili u fazonu aaa malo je to kakva glupost itd
https://vukajlija.com/forum/teme/72263
ahahah, a bas velike garancije ljudi imaju da daju nekom tako pare ssa interneta :D
sad sam procitao, notar itd i ovo ostalo
Ma da, sve po protokolu. Nego me ishejtovali niski kiseli vukajlijasi
a dobro, donekle je bitno da se zna sta bi radio itd....iz razloga sto tako ''moze'' da se proceni da li to moze da prodje itd...ovo je klasicno investiranje novca, a tu opet moras da znas u sta investiras
odgovor jebacu, da imam 100k evra nikad ne bi kupio stan ko on pa ga izdavao, niti bi se bakcao da ja pokrecem bilo kakav biznis nego bi ovo podelio na jedno tri dela i investirao na tri strane i uzimao procenat bez da ista radim
Pa nije investiranje jer kad je investicija u pitanju mozes da puknes pare. Ovako ja svojim imovinom garantujem povracaj ulozenog i zaradu tako da ne moram da objasnjavam bilo kome bilo sta
ahhahh
i mene hejtuju niski kiseli vukajlijasi,sjebacemo ih
Sad citam nudio sam ne 10 nego 10-20 haha koji sam imbecil jebeni
Hahahah kako sam TRIGEROVAO ola
kakvo trigerovanje haahh?
Pa cim sam pomenuo niske kisele vukajlijase eto te xd
ali postanska stedionica na tipa 10k dolara posle godinu dana dobijes 10004 dolara, hahah 4 dolara za godinu dana, ovakva banka mogu i ja da budem
Dobro ti si iznenadjen ja sam to znao jbg pa sam znao i da mi je ponuda bila vise nego korektna
korektna kako kome...da smo sami odneli pare tom liku bez tebe, mogli bismo mnogo više para da zaradimo...skoro da sam siguran da ti kod njega imaš bolji procenat i da bi zaradio i od naših para...
Haha radj. Nema tog lika ja sam taj lik ja radim to
hahah radje za nik
sto se onog zwca tice inace,goluruk ni usein bolt ne bi mogao zeca uhvatiti u prirodi
Nije tu stvar toliko u brzini koliko u brzini promene pravca zec kad uvati slalom pojebe i ove s 4 noge a ne sa dve