Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Imate li nekad jak, ali bas onako jak deza vu, kad maltene mozete da predvidite sta ce sledece da se desi, ili je makar takav osecaj, i istovremeno osecaj katastrofe neke velike?
Osećaj katastrofe ne al prejak dežavi dažajk
ovako nešto? xd
https://vukajlija.com/forum/teme/47116
udri
dezavi (deja vu) vrlo cesto, oko 17 puta godisnje
Bas sam juce doziveo jak dejavu. Nakon mnogih sranja koje sam doziveo stigla mi je jedna duza sms poruka cija poslednja recenica mi je sevnula takav dejavu da mi je bilo odmah jasno da je to sve bilo predodredjeno da se izdesava tako. Inace ta poslednja recenica je znacila da je gotovo sa necim sto me mucilo
Ene vidi, imam temu.
Meni uvek identicno, jak deza vu i vec znam sta ce se desiti, ali istovremeno neki neodredjeni osecaj kako ce se raspasti sve. Sigurno desetak puta mesecno, nekad dva, tri puta na dan.
to se zove anksioznost
Jest, to za katastrofu, to otkada znam za sebe mi se desava, ali zasto sada suruje sa dejavu/em, jebem mu misa, odvratan osecaj. Posle 2,3 sata ne mogu da se povratim.
Ma ti decko nemas dejavu nego probleme sa lobanjom, ali vidi se to po tvojim postovima na forumu i avataru tvome, poseti strucnjaka druze ipak nije zajebancija
Dobro, bre, Maestro, znam ja da imam problem sa lobanjom, ko nema. Nego me interesovalo, jel neko slican osecaj imao.
Nemoj sa maestrom ima da te lozi sad ovde on je sirova glava malo urban al zna traktor da vozi i to,zari po forumu
Ma jok, nema bifa sa Maestrom, znam da mu je srce na mestu.
Desava mi se bukvalno isto to, dezavu i kao da znam razvoj dalje situacije. Ne bas tako cesto kao tebi ali tipa jednom u tri meseca. Bas se uznemirim opasno jer sto kazes sluti na neku katastrofu neku picku materinu nikad nista lepo. Onda se naravno ne desi katastrofa nego nesto normalno pa onda jos sat-dva onako se iscudjujem cekam kad ce sranje neko pa se iskuliram posle
E, to, taj rad. Jeben osecaj, do zla boga.
ne samo to nego s vremena na vreme upoznajem ili srecem neke ljude koje jebeno znam odnekud kao da ceo zivot znam tu facu, ali eto po prvi put vidim
sve je simulacija laz jebena
Meni se to desilo par puta, bukvalno kao da znam sve o tim ljudima, bas taj osecaj simulacije, ali nekako u pozitiva smislu, kao da smo svi jedno, samo drugo pakovanje. Ne umem objasniti.
Ja imam nepogrešiv nos da namirišem zlokobne ljude.
I ja isto. Tek nakon sto me zajebu. :)
Treba mi link avridz serb teme
Ukucaj “averidz” u pretragu javi kako je proslo