Разноразно питање

1. Lol nikad mi ne bi palo na pamet da stavim to e umesto i, hvala

2. Dal je realno da neko prodaje nove originalne stvari po 20-30% manjoj ceni od realne (iz prodavnica) mislim da li postoji objasnjenje za takvu semu ili su to dobre kopije?

3. Verujem da ima onih koji prodaju dobre kopije.
    S druge strane, ne bih se iznenadio i da neko prodaje originale, ako ima neke dobre kanale kojima nabavlja robu iz inostranstva, pošto sam radio svojevremeno u firmi čiji softver koriste neke od tih radnji na koje misliš i mogu ti reći da su njihove marže i odnos prodajna/nabavna cena čist bezobrazluk.

4. Maestro ja znam za jednog na inst da je legit, prodaje stvari tipa 2-3k jeftinije nego u prodavnici, sve su originali. Doduse ima npr ovaj duks samo m, one patike samo 44 broj, ovaj duks samo L itd

5. Ostavi link ovde ili u pvt

6. Pa to je zato sto krade

7. Nije smesno, kakve veze ima jel ukrao ako ima jeftinije nesto kupis kod njega i jebe ti se odakle mu

8. Pa jebem mu, ne znam bas da li je tako lako u 2018-oj ukrasti 20ak artikala marke najk i okaciti pod svojim imenom na internet, pre ce biti da su kopije. Sad mi jedan lik rekao za neke prsluke sto prodaje i patike da su prvoklasne kopije ali npr isti lik ima fossil sat od 200e koji prodaje za 14500 kaze da je 100% original da moze svaka provera

9. Šta ćeš ako te zaustavi murija pa krene da te proverava jel ti duks kraden

10. Kako registruješ kraden duks, majke ti?

11. Paprate i meni je drugar ovog lika slao al on burazer sve neke nosene stvari(uglavnom patike) prodaje koji ce ti to kurac u zivotu

To pokupe sa onih reklamacija, znao sam pre ja jednu zenu sto je to radila, solidne pare namlatila

12. Sta je svrha onog prozora sto ti iskoci kad si npr u nekoj kladionici i hoces da se ulogujes na net? Stisnes ok i ulogovan si. Samo kao gratis reklama njihova (to mi bas i nema smisla jer sam vec kod njih lol) ili...?

13. Znaci kladis se a

14. A kad te pitamo arm i ja nesto onda nemas na racunu a

15. To se zove Fugazijev efekat, to su 2012-e razvili marketinski strucnjaci u saradnji sa nasom i najvecim svetskim psiholozima. Dokazano je da ce na taj nacin da ti stvore zavisnost od kladionice i igranja tiketa od 100 dinara na kojima stavljas manja veca na 7-8 nba igraca

16. Jel se seca neko onog klipa gde neki lik pita devojku da mu pokaze svoje lepe grupi i ona kaze ajao nemojte a onda podize majicu i pokazuje sisetine, domaci klip star 10+ godina nema ga sad na netu

17. Mogu li da vozim auto registrovano u Srbiji sa Bih vozačkom dozvolom?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.